Υλικά:
400 γραμμάρια σολομού
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλατοπιπέρωσε το σολομό. Στη συνέχεια σε ένα μικρό μπολ πρόσθεσε την καστανή ζάχαρη, τη σκόνη τσίλι, την πάπρικα, το ιταλικό καρυκεύματα και τη σκόνη σκόρδου. Ρίξε μέσα το σολομό και βεβαιώσου ότι έχει καλυφθεί με τα υλικά από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια τοποθέτησε το σολομό σε ένα ταψί. Πρόσεξε το δέρμα του σολομού να είναι από την κάτω πλευρά. Ψήστε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς. Μπορείς να συνδυάσεις το σολομό με ψητά σπαράγγια.