Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
1 κίτρινη πιπεριά σε φέτες
1 φλιτζάνι μπιζέλια
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρότα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα μανιτάρια
2 φλιτζάνια μπρόκολο
1 φλιτζάνι καλαμπόκια baby
1/2 φλιτζάνι κινέζικο νεροκάστανο
¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και σουσάμι για την γαρνιτούρα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια υψηλή φωτιά. Στην συνέχεια ρίξε την πιπεριά, τα μπιζέλια, τα καρότα, τα μανιτάρια, το μπρόκολο, τα baby καλαμπόκια και τα νεροκάστανα.
Σόταρε τα υλικά για 2-3 λεπτά έως ότου να είναι σχεδόν έτοιμα.
Σε ένα μικρό μπολ χτύπα ελαφρά μαζί τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο, τη μαύρη ζάχαρη, το σησαμέλαιο, το ζωμό κοτόπουλου και το καλαμποκάλευρο.
Πρόσθεσε το μείγμα πάνω από τα λαχανικά και μαγείρεψε τα μέχρι να πήξει η σάλτσα. Στο τέλος, αν θες, γάρνιρε με ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και σουσάμι.