Υλικά:
1 κιλό φιλέτα σολομού
Αλάτι και πιπέρι
1/2 φλιτζάνι Σπιτική μουστάρδα μέλι
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 375 βαθμούς.
Στρώνουμε το δέρμα του σολομού προς τα κάτω και από πάνω αλατοπιπερώνουμε.
Αλείφουμε τον σολομό με την μουστάρδα και το μέλι και ψήνουμε σε ένα τηγάνι για 17-20 λεπτά μέχρι να ψηθεί ο σολομός.
5 λεπτά πριν τελειώσει το ψήσιμο αλείφουμε το σολομό με περισσότερη μουστάρδα και μέλι.
Περιμένουμε για πέντε λεπτά μέχρι και σερβίρουμε ζεστό.
Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο therecipecritic.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!