Αυτό που θέλει το δέρμα σε κάθε ηλικία

Μάθετε ποιες στοχευμένες θεραπείες μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε ηλικία

Elle 01 Ιουν. 21
Αυτό που θέλει το δέρμα σε κάθε ηλικία

Μια γυναίκα όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει, όταν φροντίζει και περιποιείται το δέρμα της. Μάθετε ποιες στοχευμένες θεραπείες μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε ηλικία!

ηλικία

Από τη δερµατολόγο Dr Παναγιώτα Ρήγα

Από δεκαετία σε δεκαετία ή και λιγότερο, η επιδερμίδα αλλάζει. Το ίδιο και οι ανάγκες της. Το ότι ο χρόνος περνά δεν είναι δικαιολογία για να εγκαταλείψετε τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σας. Φροντίζοντας το δέρμα σας, διατηρείτε τη λάμψη αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος καλύπτουν τις ανάγκες για όμορφο και φρέσκο πρόσωπο σε κάθε ηλικία.

Η ασφάλεια και η ποικιλία των εμφυτευμάτων δίνουν λύση σε ένα νεανικό πρόσωπο που θέλει φρεσκάδα, λάμψη και κυρίως πρόληψη, αλλά και σε ώριμες ηλικίες, που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες αφού χρειάζεται αποκατάσταση στα σημάδια της γήρανσης, όπως είναι οι ρυτίδες, η απώλεια όγκου και η χαλάρωση του προσώπου.

Πώς εξελίσσεται η διαδικασία της γήρανσης

Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα αποσαφηνίζουν τη διαδικασία της γήρανσης και γνωρίζουμε πια ότι συμβαίνει σε πολλά επίπεδα του προσώπου. Μειώνεται η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, καθώς και του κολλαγόνου, που είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες για ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Όμως γίνονται και βαθύτερες αλλαγές. Τα οστά του προσώπου απορροφώνται και χάνουν την καμπυλότητά τους, άρα μειώνεται και η καλή στήριξη των μαλακών ιστών του προσώπου. Ο τόνος των μυών αλλάζει και τραβούν το πρόσωπο προς τα κάτω. Το λίπος ατροφεί και ολισθαίνει χαμηλότερα. Όλες αυτές οι αλλαγές συμβάλλουν στις ρυτίδες, στην απώλεια της σφριγηλότητας, τη χαλάρωση και την πτώση του προσώπου, που παρατηρείται σταδιακά με την ηλικία.

Αν είστε 30 +

Οι ανάγκες: Οι millennials ζητούν όμορφο, λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο!

Στις νεαρές ηλικίες γύρω στα 30 το πρόσωπο μπορεί να αρχίσει να εμφανίζει σημάδια κούρασης, κυρίως στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Μπορεί όμως να είναι επιθυμητό να τονίσετε κάποια χαρακτηριστικά, όπως είναι τα χείλη και τα ζυγωματικά ή απλώς να δώσετε λάμψη και να χαρίσετε ενυδάτωση σε όλο το πρόσωπο. Τα εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε περιοχή δίνουν στο γιατρό την ευελιξία στη θεραπεία και στη θεραπευόμενη την ασφάλεια και το φυσικό αποτέλεσμα. Το Restylane Lyft, Restylane Lidocaine και Restylane Kysse είναι τα κατάλληλα προϊόντα που θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ανά θεραπευόμενη περιοχή, όπως ζυγωματικά, πιγούνι και χείλη. Tο Restylane Skinbooster Vital θα ενισχύσει την ποιότητα του δέρματος, θα το ενυδατώσει βαθιά και από την επόμενη κιόλας μέρα θα του δώσει λάμψη.

Αν είστε 40 +

Οι ανάγκες: Η γενιά των 40 θέλει να διατηρήσει τη νεανικότητα και την αυτοπεποίθησή της! 

Γύρω στα 40 οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Τα σημάδια της γήρανσης –όπως το θαμπό δέρμα, οι ρυτίδες που βαθαίνουν και οι όγκοι που χάνονται από το πρόσωπο– έχουν σαν αποτέλεσμα μια μόνιμη κούραση στο πρόσωπο.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε στο πρόσωπό σας με ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, τα οποία θα αποκαταστήσουν τις αλλαγές, θα προλάβουν τη γήρανση και θα δώσουν άμεσα φρεσκάδα και νεανικότητα. Προϊόντα όπως το Restylane Lyft και το Restylane Defyne χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και με ασφάλεια πολλά χρόνια. Το Restylane Skinbooster Vital δρα συμπληρωματικά στην ενίσχυση της ποιότητας του δέρματος, προσφέροντας πιο ξεκούραστη όψη. Ο στόχος δεν είναι απλώς να γεμίσουν οι ρυτίδες, αλλά να αντιμετωπιστούν συνολικά οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του προσώπου.

Αν είστε 50 +

Οι ανάγκες: Η γενιά των 50 είναι πολύ δραστήρια και παραγωγική. Μια φροντισμένη και όμορφη εικόνα βοηθά

να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας.

Η επιστήμη της ομορφιάς μάς παρέχει τη δυνατότητα να μεγαλώνουμε όμορφα, με φροντισμένο και υγιές δέρμα.

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για να αποκαταστήσουν, εκτός από τις ρυτίδες, την πτώση του προσώπου και τη χαλάρωση του περιγράμματος. Η τεχνική ονομάζεται υγρό facelift. Χρησιμοποιούμε προϊόντα όπως το Restylane Volyme και το Restylane Lyft για να ανορθώσουμε το πρόσωπο. Τα προϊόντα αυτά είναι πιο «δυνατά» και μπορούν να αποκαταστήσουν την απώλεια όγκου που συμβαίνει με την ηλικία σε όλα τα επίπεδα του προσώπου, να στηρίξουν το δέρμα και να ενισχύσουν το περίγραμμα του προσώπου. Επίσης, πάντα βοηθάει το Restylane Skinbooster Vital στη διατήρηση της καλής ποιότητας του δέρματος και στην αποκατάσταση της λάμψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ ιδανική είναι και μια άλλη κατηγορία ενέσιμων εμφυτευμάτων, οι βιοδιεγέρτες. Ξέρουμε ότι στα 50 έχουμε χάσει το 50% του κολλαγόνου που περιέχει το δέρμα μας. Το δέρμα λεπταίνει, φαίνεται θαμπό, αφυδατώνεται εύκολα, παρουσιάζει πολλές λεπτές ρυτίδες. Οι βιοδιεγέρτες ονομάζονται έτσι επειδή διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου από το δέρμα. Το πολυγαλακτικό οξύ (Sculptra) ανήκει σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Είναι κατάλληλο για περιστατικά που χρειάζεται να αντιμετωπιστεί χαλάρωση, ρυτίδες, απώλεια όγκου και κακή ποιότητα δέρματος.

www.improveyourskin.gr

Instagram: @improve.your.skin

Facebook: @drrigaimproveyourskin

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT