3 παντελόνια από ZARA που θα φοράς εναλλάξ όλο το καλοκαίρι

Τα παντελόνια που θα φοράς από το γραφείο μέχρι τη βόλτα.

Elle 02 Ιουν. 24
3 παντελόνια από ZARA που θα φοράς εναλλάξ όλο το καλοκαίρι

Μπορεί το καλοκαίρι τα φορέματα και οι φούστες να είναι τα items, τα οποία εμπιστεύεσαι όσο τίποτε άλλο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείουμε εντελώς τα παντελόνια. Υπάρχουν περιστάσεις και στιγμές που το παντελόνι μοιάζει να είναι η καλύτερη επιλογή για το look σου, ακόμη και την περίοδο που η θερμοκρασία είναι υψηλή.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να διαγράψεις εντελώς τα παντελόνια από το στιλ σου με το που μπει επίσημα το καλοκαίρι, αλλά μπορείς να βρεις τα κομμάτια που ενδείκνυνται για τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιλέξεις ποιοτικά υφάσματα που αφήνουν το δέρμα σου να αναπνέει, χωρίς να σε βαραίνουν, ακόμα κι αν μιλάμε για μακριές γραμμές. Προτίμησε το λινό και την ποπλίνα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το κομψό στιλ στο οποίο στοχεύεις, χωρίς να ζεσταθείς. Από την άλλη, σε ό,τι αφορά τα παντελόνια, μπορούμε να αποφύγουμε τα στενά και τις skinny γραμμές, προτιμώντας τα wide-leg, τα οποία και θα μας προσφέρουν αρκετά fashion points, αλλά και άνεση.

Πιστεύοντας πως μπορούμε να φοράμε τα παντελόνια και το καλοκαίρι, μία συνήθεια που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις, πήραμε την πρωτοβουλία να βρούμε τα κομμάτια που θα ήθελες να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου. Κάνοντας μία έρευνα στο online κατάστημα της ZARA καταλήξαμε σε 3 οικονομικά παντελόνια που πιθανολογούμε πως θα θες να φοράς εναλλάξ όλο το καλοκαίρι. Μία ματιά θα σε πείσει να φοράς πιο συχνά παντελόνια την εποχή που διανύουμε.

Wide-leg λινό παντελόνι με πιέτες

παντελόνια

Wide-leg παντελόνι από ποπλίνα 

παντελόνια

Ριχτό ψηλόμεσο παντελόνι με κορδόνι

παντελόνια

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT