3 συμβουλές μόδας που θα αλλάξουν ριζικά το στιλ σου

Βασικοί κανόνες που μπορείς να υιοθετήσεις στο στιλ σου.

Elle 22 Μαΐ. 24
3 συμβουλές μόδας που θα αλλάξουν ριζικά το στιλ σου

Θα συμφωνήσουμε πως η καθεμία από εμάς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κάποιες στιλιστικές συμβουλές που ακολουθεί πιστά στο καθημερινό ντύσιμο. Στιλ άλλωστε είναι ο τρόπος που επιλέγει ο κάθε άνθρωπος να εκφραστεί μέσα από το ντύσιμό του. Είναι μέρος της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας, είναι εκείνο που μας κάνει να αισθανόμαστε ο εαυτός μας και αισθήματα όπως η αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιες στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά τα style icons αλλά και οι στιλίστες, τις οποίες μπορείς να υιοθετήσεις και να εξελίξεις το στιλ σου.

Βγες από το comfort zone σου

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες είναι πως διστάζουμε να δοκιμάσουμε τις νέες τάσεις, γραμμές ρούχων ή αξεσουάρ, επειδή πιστεύουμε πως δεν μας ταιριάζουν. Ωστόσο, εάν δεν κάνεις τη δοκιμή δεν μπορεί να είσαι σίγουρη πως κάποια τάση δεν ταιριάζει με το στιλ σου. Σου προτείνουμε λοιπόν, να βγεις από το comfort zone σου και να ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι. Θα εκλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις πως σου ταιριάζουν πολλά περισσότερα ρούχα ή στιλ ,τα οποία είχες λανθασμένα απορρίψει. Να θυμάσαι πάντα πως το στιλ είναι τρόπος έκφρασης και η πιο σημαντική συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να φοράς ό,τι σου αρέσει, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Διάβασε τις υπόλοιπες συμβουλές στο missbloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT