6 εναλλακτικές του little black dress για αυτόν τον χειμώνα

Και το little black dress, αυτό το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, χρειάζεται ανανέωση.

Elle 04 Δεκ. 22
6 εναλλακτικές του little black dress για αυτόν τον χειμώνα

Little Black Dress, τρεις μαγικές λέξεις που βρίσκονται σε μια πολύ ξεχωριστή θέση της ντουλάπας μας, κρεμασμένες επιμελώς. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ίσως το κομμάτι που εκείνο που έχουμε όλες, μα όλες ανεξαιρέτως στην γκαρνταρόμπα μας. Ο χειμώνας είναι φυσικά η εποχή του. Όμως όσο κλασικό και διαχρονικό και να είναι το little black dress που έχουμε αγοράσει, χρειάζεται κι αυτό ανά της σεζόν μία ανανέωση. 

Παρακάτω, σου έχουμε συγκεντρώσει 6 εναλλακτικές του little black dress για αυτόν τον χειμώνα, που όμως μπορείς σίγουρα να κρατήσεις για περισσότερες από μία σεζόν. Φρέσκες λοιπόν, μα συνάμα διαχρονικές. 

Λεπτομέρειες με λάμψη

little black dress

Μια πιο glam εκδοχή του little black dress είναι αυτή με λεπτομέρειες με λάμψη όπως κρύσταλλα, στρας ακόμα και άλλες μεταλλικές λεπτομέρειες, όπως τα spikes. Με ένα τέτοιο μαύρο φόρεμα δεν θα χρειαστεί να ξανά προβληματιστείς για το τι θα φορέσεις σε βραδινή έξοδο, ενώ είναι ιδανικό και για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Vinyl

little black dress

Το βινύλιο μπαινοβγαίνει διαρκώς από τις τάσεις κάθε χειμώνα, ωστόσο μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ακόμα κι αν δεν τρεντάρει, αποτελεί μια edgy επιλογή που σε καθιστά fashion forward. Έτσι, ένα vinyl little black dress μπορεί να γίνει ξαφνικά το statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. 

Cut outs

little black dress

Τα cut outs είναι το “τώρα” στις τάσεις και στο little black dress ζουν την καλύτερη στιγμή τους καθώς αναδεικνύουν απευθείας το κομμάτι αυτό στο πιο effortless σέξι ρούχο τους ντουλάπας σου.

Δέρμα 

little black dress

Η πιο δημοφιλής υφή της σεζόν απογειώνει το little black dress και του δίνει μια πιο rock υπόσταση. Παράλληλα, με ένα δερμάτινο μικρό μαύρο φόρεμα μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα παραμένεις relevant ανεξαρτήτως τάσεων, αφου το δέρμα δεν είναι στ’ αλήθεια ποτέ εκτός.

Feather in the wind 

little black dress

Τα πούπουλα έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την περσινή σεζόν και όπως φαίνεται φέτος θα καθιερωθούν ως τάση. Ένα little black dress με λεπτομέρειες με πούπουλα θα σε καταστήσει απόλυτα σύγχρονη και θα σου δώσει αέρα street fashion ιέρειας.

Halter Dress

little black dress

Τα halter dresses θα είναι πάντα η επιτομή του class, ενώ αυτή η λεπτή ισορροπία που έχουν ανάμεσα σε φόρεμα και νυχτικό τα κάνει διακριτικά σέξι. Ένα halter little black dress λοιπόν είναι ιδανική επιλογή για βραδινές εμφανίσεις, ενώ ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσεις μπορεί να γίνει από πολύ επίσημο, μέχρι πιο casual.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT