7 τρόποι για να εντάξεις το space realness, το ανερχόμενο trend του 2023, στο στιλ σου

Το νέο trend που έχουν υιοθετήσει οι celebrities είναι το space realness. Να πώς να το πετύχεις!

Φιλίππα Δημητριάδη 31 Δεκ. 22
7 τρόποι για να εντάξεις το space realness, το ανερχόμενο trend του 2023, στο στιλ σου

Το είδαμε στα φετινά CFDA Awards. Οι περισσότεροι celebrities εμπνεύστηκαν από τη διαστημική εποχή για να δημιουργήσουν τα looks τους, άρα αυτό σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με την επόμενη τάση στο styling, το space realness. Φήμες θέλουν μάλιστα το διάστημα να είναι η θεματική του Met Gala 2023. Oι κουκούλες της Grace Jones της εποχής του Studio 54, το εμβληματικό λευκό φορέμα της πριγκίπισσας Leia του Star Wars, οι ολόσωμες φόρμες του David Bowie είναι από τις βασικές αναφορές που επέλεξαν για τα outfits τους. Εμείς πάλι, βρήκαμε εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να εντάξεις με πιο ήπιο τρόπο το space realness στο καθημερινό σου στιλ, αλλά και μερικά πιο τολμηρά items για εσένα που δεν διαστάζεις να υιοθετήσεις τα current trends.

Πώς θα εντάξεις το space realness στο καθημερινό σου στυλ;

To silver jacket

space realness

Ένα jacket σε ασημί απόχρωση με ενδιαφέρουσα υφή είναι ένας αρκετά statement τρόπος να εντάξεις το space realness στα καθημερινά σου outfits.

Space τσαντάκια

space realness

Ένα ασημί clutch σε απροσδόκητο σχήμα είναι κατάλληλο για σένα που θες μεν το space realness στη ζωή σου, αλλά σε μικρότερες δόσεις.

Γυαλιά ηλίου μάσκα

space realness
Στη retrofuture αισθητική που συνδέεται άρρηκτα με το διάστημα πάντα πρωταγωνιστούν τα μεγάλα γυλιά ηλίου και ειδικότερα η μάσκα. Με ένα τέτοιο ζευγάρι λοιπόν, μπορείς να κοιτάξεις το μέλλον του space realness άφοβα.

Ασημί blazer

space realness

Ένα blazer με λάμψη ή σε ασημί απόχρωση μπορεί να γίνει ένας ήπιος τρόπος να υπηρετήσεις το trend του space realness, αλλά με μία πιο festive προσέγγιση.

Ασημί μπότες

space realness

Η knee high μπότες είναι το αδιαμφισβήτητο trend της σεζόν, οπότε αν τις επιλέξεις σε ασημί χρώμα, μία από τις πιο δημοφιλής εκδοχές τους, είσαι “in”.

Ασιμή φούστα

space realness

Μία τολμηρή επιλογή για εσένα που δεν φοβάσαι να αγκαλιάζεις τα trends είναι ασημί μάξι φούστα.

Ασημί co-ords

space realness

Τα co-ords δεν απογοητεύουν ούτε στο space realness, που αν τα επιλέξεις θα μοιάζεις με πολύ fashionable πλήρωμα διαστημόπλοιου που πάει να επικοίσει μακρινούς πλανήτες.

Φωτογραφίες: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT