Αυτά είναι τα style icons του 2022

Ποιες γυναίκες ξεχώρισαν για το στιλ τους και αναδείχθηκαν σε icons της μόδας το 2022;

Elle 27 Δεκ. 22
Αυτά είναι τα style icons του 2022

Οι γυναίκες της σύγχρονης εποχής ενδιαφέρονται και ενημερώνονται περισσότερο από ποτέ για τη μόδα και τις τάσεις που επικρατούν. Η κάθε μία από εμάς, όμως, φιλτράρει με διαφορετικό τρόπο τις κοινές επιρροές και πηγές έμπνευσης, σχηματίζοντας μία μοναδική αισθητική που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Ειδικά στην εποχή των social media, τα ερεθίσματα πολλαπλασιάζονται και το παραμικρό από αυτά μπορεί να λειτουργήσει ως “σπίθα” για το επόμενο εμπνευσμένο μας fit. Φυσικά, βασική επιρροή όλων μας αποτελούν τα looks των style icons του πλανήτη που μας χαρίζουν απλόχερα inspiration και βάζουν το “λιθαράκι” τους στο χτίσιμο του προσωπικού μας στιλ.

Style Icons – Ένας όρος διαχρονικός

Πάντοτε υπήρχαν γυναίκες από διαφορετικούς χώρους που μαγνήτιζαν την παγκόσμια προσοχή με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και που οι εμφανίσεις τους επηρέασαν ολόκληρες γενιές. Από την Jane Birkin με το boho chic στιλ της και το καλάθι-σήμα κατατεθέν της μέχρι την πριγκίπισα Diana, με την αντισυμβατική προσέγγιση στα looks της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας που ακόμη και σήμερα θεωρούνται iconic. Σπουδαίες και ξεχωριστές γυναίκες που συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στο σημερινό “τοπίο” της μόδας χάρη στην προσωπική αντίληψή τους για το στιλ.

Η νέα γενιά έχει τα δικά της ινδάλματα στο χώρο της μόδας και του στιλ που την εκπροσωπούν επάξια στο “Hall of Fame” των πιο επιδραστικών style icons διαχρονικά. Σύγχρονες fashionistas που φέρνουν μία φρέσκια, απελευθερωμένη από νόρμες και άτυπους κανόνες της μόδας οπτική με τεράστια απήχηση στις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Μετά από αρκετή έρευνα καταλήξαμε στις γυναίκες-έμπνευση για το ξεχωριστό τους στιλ που οι ενδυματολογικές τους προτάσεις ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν και υιοθετήθηκαν από τις λάτρεις της μόδας παγκοσμίως το 2022.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: Brett D. Cove / SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT