Αυτές είναι οι τσάντες που κρατάνε οι Γαλλίδες αυτή τη στιγμή

Οι επιλογές των stylish Γαλλίδων που θα μας δώσουν έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις.

Elle 10 Σεπ. 23
Αυτές είναι οι τσάντες που κρατάνε οι Γαλλίδες αυτή τη στιγμή

Δεν σημαίνει πως ό,τι φοράνε οι Γαλλίδες γίνεται fashion απαράβατος “νόμος”, σίγουρα όμως ενδέχεται να εξελιχθεί σε viral item. Οι Γαλλίδες καταφέρνουν να κάνουν οποιαδήποτε τάση δημοφιλή και αυτό χάρη στην έμφυτη κομψότητα που διατηρούν. Αναμφίβολα, οι Γαλλίδες θεωρούνται πως ανήκουν στην κατηγορία με τις πιο stylish γυναίκες, δεδομένου ότι οι περισσότεροι οίκοι μόδας έχουν καταγωγή από τη Γαλλία, συνεπώς αυτό τούς δίνει ένα προβάδισμα.

Ωστόσο, παίζει μεγάλο ρόλο αυτό το je ne sais quoi χαρακτηριστικό τους που δύσκολα μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε ή να βάλουμε σε λέξεις, από τη στιγμή που έχει να κάνει περισσότερο με την αίσθηση και το vibe που οι Γαλλίδες αφήνουν στο πέρασμά τους. Και επειδή γνωρίζουμε πως λατρεύεις το στιλ των Γαλλίδων, αφού και εκείνες προσπαθούν να επενδύουν σε κομμάτια που είναι διαχρονικά, κλασικά και ποιοτικά, σκεφτήκαμε να κάνουμε μία έρευνα στις τσάντες που κρατούν αυτή τη στιγμή.

Ειδικότερα, κάναμε μία “βόλτα” στους αγαπημένους μας λογαριασμούς στο Instagram που ανήκουν σε Γαλλίδες fashionistas και καταλήξαμε στις τσάντες που λατρεύουν αυτή την περίοδο. Πολλές είναι εκείνες οι french fashion lovers που ακολουθούν τις νέες τάσεις που αναδείχθηκαν από τις συλλογές των οίκων για το φθινόπωρο / χειμώνα 2023, επιλέγοντας τις slouchy γραμμές και τα oversize μεγέθη. Άλλες πάλι προτίμησαν τις μεσαίου μεγέθους τσάντες ώμου που ενδείκνυνται για τις απογευματινές ώρες. Υπήρχαν, όμως, και εκείνες οι fashionistas που κατέφυγαν στα κλασικά κομμάτια που κάνουν τις Γαλλίδες αυτό που είναι σήμερα, ακολουθώντας τους δικούς τους κανόνες και κρατώντας τα items που τους λέει η καρδιά τους.

Οι τσάντες που κρατάνε οι Γαλλίδες αυτή τη στιγμή

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alison Toby (@alisontoby)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lovisa Barkman (@lovisabarkman)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ambre Deveaux (@_droledefrimousse_)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Lecareux 💙 (@chloelecareux)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adenorah 🦂 (@annelauremais)

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @camillecharriere

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: