Αυτό το δαχτυλίδι θα γίνει το σύμβολο της θηλυκής σου δύναμης

Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα κόσμημα που έχει ανεκτίμητη συναισθηματική αξία και θα βοηθήσει αρκετές γυναίκες.

Ιφιγένεια Ηλιάδη 09 Ιουν. 24
Αυτό το δαχτυλίδι θα γίνει το σύμβολο της θηλυκής σου δύναμης

Συχνά επιλέγουμε να φοράμε κοσμήματα που είναι trending τάση ή επειδή απλά μας ταιριάζουν. Υπάρχουν όμως και εκείνα που έχουν ανεκτίμητη συναισθηματική αξία και θα βρίσκονται στην προσωπική μας συλλογή για πάντα, ανεξάρτητα από τις τάσεις και τα εφήμερα trends. Ένα τέτοιο δαχτυλίδι δημιούργησαν το notoday και το fasfem για να χαρίσουν σε κάθε γυναίκα ένα σύμβολο θηλυκής δύναμης.

Η Μαρία και η Ιωάννα, οι εμπνεύστριες αυτού του κομματιού, πήραν την ιδέα της ενδυνάμωσης των θηλυκοτήτων και τη μετέτρεψαν στο πιο κομψό κόσμημα που θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις σου. Η Μαρία Φαλάρα του notoday αξιοποίησε το “μασίφ” ασήμι που λυγίζει αλλά δεν σπάει και η Ιωάννα Σοφρά του fasfem πρόσθεσε τους συμβολισμούς, δημιουργώντας ένα item που θα θες να συνδυάζεις με κάθε look σου, ένα σύμβολο αλληλεγγύης προς κάθε θηλυκότητα.

δαχτυλίδι

Όπως αλλάζεις μέσα στα χρόνια, με τις εμπειρίες και τα τραύματά σου, την ταυτότητά και την ομορφιά της ψυχής σου, που παραμένουν ανέγγιχτες, έτσι με την ίδια λογική δουλεύτηκε το ασήμι για να μετατραπεί σε ένα όμορφο κόσμημα που αντιπροσωπεύει κάθε θηλυκή δύναμη.

Ωστόσο, πέρα από το αισθητικό και το πώς ένα κόσμημα λειτουργεί “θεραπευτικά”, οι δύο γυναίκες ήθελαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε πρακτικό επίπεδο. Θέλοντας μέσα από το έργο τους να υπενθυμίσουν σε όλες μας πως είμαστε μαζί σε αυτό, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και στήριξη σε κάθεμία που το έχει αναγκη, αποφάσισαν να δωρίσουν μέρος των εσόδων από το chevalier δαχτυλίδι notoday&fasfem στο Κέντρο Διοτίμα για την ενίσχυση της δραστηριότητάς του, βοηθώντας ακόμα περισσότερες γυναίκες και θηλυκότητες.

Αν θες να προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή το δαχτυλίδι notoday&fasfem, ρίξε μία ματιά παρακάτω.

Δαχτυλίδι notoday&fasfem

δαχτυλίδι

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT