Δεν θα πιστέψεις πως αυτή η τσάντα που μοιάζει να είναι designer, έχει μόνο 26 ευρώ

Η τσάντα που συνδυάζει την ήσυχη πολυτέλεια με την προσιτή τιμή.

Elle 25 Φεβ. 24
Δεν θα πιστέψεις πως αυτή η τσάντα που μοιάζει να είναι designer, έχει μόνο 26 ευρώ

Οι λάτρεις της μόδας ενθουσιαζόμαστε με κάθε νέα τσάντα, κάθε πρωτοποριακό παπούτσι, ένα comeback της μόδας που εμφανίζεται στην πασαρέλα. Με το που συμβεί αυτό, αμέσως μπαίνει στο ραντάρ μας και γίνεται μέρος της wishlist μας. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην μπορούμε να το κάνουμε άμεσα δικό μας, δεδομένου ότι τα luxury items, έχουν και αντίστοιχες “luxury” τιμές. Και πράγματι, η τιμή αρκετών items της βιομηχανίας της μόδας μπορεί κατά έναν βαθμό να δικαιολογηθεί, αν αναλογιστούμε τον χρόνο κατασκευής, το γεγονός πως τα περισσότερα πρόκειται για χειροποίητα κομμάτια και ανήκουν φυσικά σε οίκους που έχουν μεγάλη ζήτηση.

Παρ’όλ’αυτά, η τιμή παραμένει deal breaker για σένα, με αποτέλεσμα η τσάντα που ερωτεύθηκες με την πρώτη ματιά, να παραμένει τουλάχιστον για τώρα στη wishlist σου. Έτσι, είναι λογικό να καταφεύγεις σε πιο οικονομικά κομμάτια, αρκεί φυσικά να έχεις βρει εκείνα που διατηρούν παρόμοια αισθητική με τα items που αγαπάς. Έχοντας εκπαιδευτεί τόσο στο να ξεφυλλίζεις περιοδικά και να παρακολουθείς ντεφιλέ, είναι σίγουρο πως το μάτι σου πάντα πέφτει στα πιο εντυπωσιακά κομμάτια. Επομένως, με το που δεις την τσάντα που ανακαλύψαμε στο online κατάστημα της ZARA, ενδέχεται να πάθεις έρωτα με την πρώτη ματιά.

Πρόκειται για μία τσάντα που ανήκει στη νέα συλλογή, η οποία έχει αρκετά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να την κατατάξουν σε κάποια συλλογή μεγάλου οίκου. Ο λόγος για τη slouchy τύπου δερμάτινη μαύρη τσάντα με τη χρυσή αλυσίδα, η οποία θα γίνει το αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας σου. Είναι το κομμάτι που θα συνδυάσεις με κάθε look σου και μάλιστα η τσάντα που θα μπορεί να σταθεί είτε σε πρωινή ή βραδινή περίσταση. Έχει το ιδανικό μέγεθος για να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα, πράγμα που την αναδεικνύει στην απόλυτη επιλογή για κάθε μέρα.

τσάντα

Το φανταστικό είναι πως αυτή η τσάντα που την μπερδεύεις και με designer, δεν έχει σε καμία περίπτωση την τιμή ενός luxury item. Το αντίθετο. Η εν λόγω τσάντα κοστίζει μόλις 25, 95 ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως μπορείς να την προσθέσεις τώρα κιόλας στο καλάθι με τις αγορές σου.

Slouchy τσάντα ώμου με αλυσίδα, ZARA

τσάντα

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: