Είσαι έτοιμη να αγοράζεις τζιν online; Έτσι θα επιλέξεις το σωστό

Επίλεξε το σωστό τζιν online, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποια επιστροφή.

Elle 11 Φεβ. 23
Είσαι έτοιμη να αγοράζεις τζιν online; Έτσι θα επιλέξεις το σωστό

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευκολία που προσφέρει το online shopping. Είτε βρίσκεσαι στον καναπέ σου είτε κάνεις ένα μικρό break από τη δουλειά, μπορείς να επισκεφτείς το app ή το e-shop του αγαπημένου σου brand και μέσα σε πολύ λίγα λεπτά να έχεις παραγγείλει εκείνη τη νέα τσάντα που ήθελες τόσο καιρό ή ένα νέο φόρεμα που θέλεις να φορέσεις στο πάρτι που σε έχουν καλέσει. Ακολουθώντας όμως αυτή την ειλικρινή στάση, θα πρέπει επίσης να παραδεχτούμε πως για να κάνεις σωστές επιλογές σε κάποια κομμάτια, χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική. Έτσι, θα χαρείς με την αγορά σου και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια επιστροφή. Σε αυτό το κείμενο λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το τέλειο τζιν, ψωνίζοντας online.

Να συμβουλεύεσαι πάντα το size guide

Κάθε fashion brand έχει διαφορετικές γραμμές ρούχων, έτσι μπορεί να χρειαστεί να επιλέξεις ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο από εκείνο που αγοράζεις συνήθως. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να ρίξεις μία ματιά στο size guide που προσφέρει το brand που έχεις επιλέξει. Μέτρησε τις αναλογίες σου, σύγκρινε τις με εκείνες του brand και κάνε την καλύτερη επιλογή. Εξίσου χρήσιμο είναι να παρατηρήσεις το νούμερο που φοράει το μοντέλο στο e-shop, ωστόσο αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε μπερδέψει. Το size guide ποτέ.

Διάβασε την περιγραφή του εκάστοτε τζιν

Επίσης, πολύ χρήσιμο είναι να διαβάζεις την περιγραφή και όλα τα στοιχεία που αναφέρονται για το τζιν που έχει επιλέξει. Μπορεί να είναι ελαστικό ή όχι, να χρειάζεται να κάνεις size up ή down. Αυτές οι πληροφορίες θα σε γλιτώσουν από μία λάθος αγορά και στη συνέχεια από μία επιστροφή. Plus: Μην ξεχνάς πώς μετά από μία ή δύο φορές που θα έχεις φορέσει και πλύνει το τζιν, αυτό θα προσαρμοστεί στη σιλουέτα σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: