Έρχονται τα Βραβεία Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών του ELLE

Το ELLE Greece, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά τα ELLE Fashion Young Talent Awards, φιλοδοξώντας να γίνουν ένας θεσμός αφιερωμένος στην ελληνική μόδα και τη δημιουργικότητα. Αν είσαι ανερχόμενη/ος designer και θέλεις να κάνεις viral τη δουλειά σου σε ένα ευρύ κοινό, δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Elle 13 Δεκ. 19
Έρχονται τα Βραβεία Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών του ELLE

Ο κόσμος της μόδας αλλάζει! Αποκτά street style αισθητική, βιώσιμη κατεύθυνση, απευθύνεται σε όλους χωρίς διακρίσεις. Εμείς βάζουμε στόχο να ανακαλύψουμε αυτά τα νέα ταλέντα και να υποστηρίξουμε τα όνειρά τους. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους δημιουργούς που ονειρεύονται να εδραιωθούν στη fashion scene και να προβάλουν τη δουλειά τους στην αγορά της ελληνικής μόδας που αναπτύσσεται όλο και πιο δυναμικά, αλλά και στο κοινό του ELLE. Αν είσαι και εσύ μία/ένας νέα/νέος designer με ιδέες σε καλούμε να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό με τη σφραγίδα του ELLE και επίκεντρο μόνο τη δημιουργικότητα και το στυλ.

Παράλληλα, το ELLE δίνει τη δυνατότητα σε νέους απόφοιτους/τελειόφοιτους σχολών μόδας και σχεδίου να προβάλλουν τη δουλειά τους, δίνοντάς μας έτσι μια γεύση από το μέλλον της ελληνικής μόδας. Αν είσαι και εσύ νέος/ νέα απόφοιτος-τελειόφοιτος, βρες παρακάτω τη φόρμα συμμετοχής.

Για πρώτη φορά φέτος το ELLE Greece διοργανώνει τα ELLE Fashion Young Talent Awards, έχοντας ως στρατηγικό του συνεργάτη την επιτυχημένη εμπορική έκθεση Andydote Fashion Fair, και στοίχημα την καθιέρωση ενός νέου ετήσιου θεσμού. Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας, ενώ τα αποτελέσματα θα προκύψουν μετά από ψηφοφορία της επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους:

Στέλιος Κουδουνάρης, fashion designer

Έλενα Μακρή, εκδότρια ELLE

Κώστας Αυγούλης, φωτογράφος μόδας

Βασιλική Παππά, fashion director ELLE

Γεωργία Κλεισούρα, fashion director ELLE

Χάρης Ντάβλας, PR Manager

Κωνσταντίνος Τζάχας, Art Director

Η λαμπερή απονομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα (επαγγελματίες)

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα (απόφοιτοι και τελειόφοιτοι)

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: