Γούρι 2024: Ανακαλύψαμε το μίνιμαλ κόσμημα που θα φοράς όλη τη νέα χρονιά

Πώς θα καλωσορίσεις το νέο "τυχερό" έτος με στιλ.

Elle 13 Νοε. 23
Γούρι 2024: Ανακαλύψαμε το μίνιμαλ κόσμημα που θα φοράς όλη τη νέα χρονιά

Τα κοσμήματα και δη εκείνα που φοράμε ως γούρια συνήθως έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Είναι μία ανάμνηση, ένας άνθρωπος, ένα γεγονός που έχει συνδεθεί με το λεγόμενο γούρι μας, το οποίο κρατάμε ως φυλαχτό. Είθισται για τη νέα χρόνια αρκετοί οίκοι να λανσάρουν το δικό τους γούρι, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καλωσορίσουμε το νέο έτος με αισιοδοξία και στιλ. Το φετινό γούρι “MINAS Jewelry” είναι αναμφίβολα ένα κομμάτι που δεν θα θέλουμε να αποχωριστούμε όλη τη χρονιά.

γούρι

Με τίτλο “Together”, το νέο γούρι έχει σκοπό να υπογραμμίζει τη σημασία του “μαζί”. Όταν είμαστε μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, μπορούμε να φέρουμε ένα καλύτερο αύριο. Μαζί για το 2024, μαζί σαν ένας. Το σχέδιο του Prometheus, του Designer του οίκου, είχε κάνει μία “κρυφή” εμφάνιση στην έκθεση Minas Unchained Exhibition που πραγματοποιήθηκε μόνο για μια βραδιά τον περασμένο Μάιο στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ και μάλιστα στο skate που ο ίδιος είχε δημιουργήσει.

γούρι

Ο Prometheus δημιουργώντας το skate με το “κρυμμένο” σχέδιο. / Courtesy of MINAS

Ειδικότερα, το γούρι για τη χρονιά 2024 μπορεί να φορεθεί στον λαιμό, αλλά και στο χέρι, ανάλογα με τη δική σου διάθεση και την αισθητική του outfit που έχεις επιλέξεις. Σίγουρα, το μίνιμαλ γούρι από “MINAS” θα συνοδεύει καταπληκτικά τις casual ή dressier εμφανίσεις σου.

 

γούρι

γούρι

Πιο αναλυτικά, το γούρι είναι διαθέσιμο σε γυαλιστερό ή οξειδωμένο ασήμι, αλλά και σε ασημόχρυσο και μπορεί να το βρεις στο online shop ή στα καταστήματα: “ΜΙΝΑS”, Εμ. Μπενάκη 8, Κηφισιά | Pogonatos Jewellery, Μεταξά 33, Γλυφάδα | Gofas, Πλ. Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη | Kounakis Jewels & Watches, Πινδάρου 8 & Βυζαντίου, Ρόδος,

www.minas-designs.com
www.facebook.com/Minasjewelry
instagram.com/minasdesign

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT