Αυτά τα Gucci sneakers μπορούν να γίνουν δικά σου με μόλις 10€. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα…

Ναι, καλά διάβασες!

Elle 01 Απρ. 22
Αυτά τα Gucci sneakers μπορούν να γίνουν δικά σου με μόλις 10€. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα…
Cover photo: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Η Gucci μπήκε στον κόσμο των virtual πολυτελών παπουτσιών με ένα νέο αποκλειστικά ψηφιακό ζευγάρι sneakers που ονομάζεται The Gucci Virtual 25 και που μπορεί να «φορεθεί» στην επαυξημένη πραγματικότητα (AR) ή να χρησιμοποιηθεί σε συνεργαζόμενες εφαρμογές όπως το Roblox και το VRChat. Παραδόξως, τα παπούτσια είναι πολύ λιγότερο ακριβά από ένα τυπικό Gucci item και μπορείς να τα αγοράσεις από την εφαρμογή της Gucci ή από τη sneaker εφαρμογή Wanna Kicks AR.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Showmetech (@showmetech)


Τα αθλητικά παπούτσια Gucci Virtual 25 έχουν σχεδιαστεί από τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου Alessandro Michele και διαθέτουν μια chunky, neon πράσινη και ροζ εμφάνιση που μπορεί να μοιάζει over-the-top για την πραγματική ζωή ή τουλάχιστον να μην είναι για όλους. Όπως όλα τα ρούχα Gucci, τα παπούτσια φέρουν επίσης το εμβληματικό λογότυπο «GC». Σε αυτή την περίπτωση, βρίσκεται στη σόλα του παπουτσιού και στην φουσκωτή (και πάλι, εντελώς εικονική) γλώσσα του.

Τα παπούτσια δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Wanna, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογίας AR για marketing και έχει ήδη τη δική της εφαρμογή για να δοκιμάσεις sneakers εικονικά. Τα Virtual 25 πωλούνται στην εφαρμογή Wanna 8,99 $, αλλά αν θέλεις να λάβεις τα assets με δυνατότητα λήψης για να επιδείξεις τα παπούτσια σε άλλες εφαρμογές όπως το Roblox ή το VRChat, θα πρέπει να τα αγοράσεις για 12,99 $ στην εφαρμογή της Gucci .


Η επιθυμία για ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα αυξάνεται συνεχώς όπως και η δημοτικότητα των NFTs και ενώ δεν εμπλέκεται η blockchain, τα παπούτσια της Gucci έχουν κάτι που τα περισσότερα NFTs δεν έχουν. Δεν είναι απλώς ένα διακριτικό που αντιπροσωπεύει την ιδιοκτησία ενός αντικειμένου, αντίθετα μπορούν να φορεθούν (τουλάχιστον εικονικά!).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: