Καλεσμένη σε γάμο; Τι να μην φορέσεις ποτέ

Και τι να προτιμήσεις για να είσαι καλοντυμένη σε ένα γάμο.

Elle 03 Δεκ. 22
Καλεσμένη σε γάμο; Τι να μην φορέσεις ποτέ

Εν έτει 2022, ο όρος dress code έχει διευρυνθεί αρκετά στις περισσότερες περιστάσεις της καθημερινότητάς μας. Η αυστηρότητα που χαρακτήριζε παλαιότερα πολλές εκφάνσεις της ζωής μας, έχει περιοριστεί ξεκινώντας από τα office looks, στα οποία πλέον υπάρχει περισσότερη ελευθερία και φτάνοντας μέχρι το σύνολο που θα επιλέξεις ως καλεσμένη σε γάμο. Το τελευταίο, βέβαια, παραμένει ένα ιδιαίτερα λεπτό θέμα γιατί αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή κάποιων ανθρώπων και είναι καίριας σημασίας να τους σεβαστείς και να τους τιμήσεις με την παρουσία σου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τον ντόρο που είχε προκαλέσει η Kendall Jenner με τη στιλιστική της επιλογή στο πάρτι του γάμου κοντινής της φίλης, φορώντας ένα άκρως σέξι και, για πολλούς ακατάλληλο για ένα τέτοιο γεγονός, φόρεμα.

Για να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν κάποια πολύ βοηθητικά tips, που όχι μόνο θα εξαλείψουν οποιοδήποτε αμηχανία μπορεί να προκύψει, αλλά και θα σε καθοδηγήσουν ώστε να είσαι η πιο καλοντυμένη καλεσμένη του γάμου. Αν μη τι άλλο, η μεγαλύτερη ελευθερία που επικρατεί πλέον στους άτυπους κανόνες ενδυμασίας, γεννά τελικά περισσότερο προβληματισμό, εξαιτίας των αναρίθμητων επιλογών που υπάρχουν.

Τι να αποφύγεις να φορέσεις σ’ ένα γάμο

Ο πιο απλός τρόπος για να στεφθεί με επιτυχία η επόμενη εμφάνισή σου σε γάμο, είναι να ξέρεις τι δεν πρέπει να φορέσεις, και έτσι να επικεντρωθείς σ’ άλλα stylish κομμάτια που θα απογειώσουν το look σου.

1. Ποτέ λευκά

Αυτό το tip σίγουρα θα το έχεις ξανακούσει αλλά δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε. Από τους πιο σημαντικούς άγραφους κανόνες σε ένα γάμο, είναι να μην μοιάζεις με τη νύφη. Και επειδή η νύφη πιθανότατα θα φορέσει άσπρο, μην το ρισκάρεις. Επομένως, αντί για λευκό μπορείς να προτιμήσεις κάποιο φόρεμα σε neutral ή σε παστέλ απόχρωση.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: