Κλασική μαύρη γόβα: Πού να αγοράσεις το παπούτσι που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις ένα από τα πιο βασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας, την κλασική μαύρη γόβα. Μην αγχώνεσαι! Βρήκαμε εμείς τις καλύτερες της αγοράς.

Elle 04 Δεκ. 22
Κλασική μαύρη γόβα: Πού να αγοράσεις το παπούτσι που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Chanel

Η κλασική μαύρη γόβα είναι ένα item που δεν μπορεί να λείπει από οποιαδήποτε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι το παπούτσι – επένδυση που θα αγοράσεις λίγες φορές στη ζωή σου και θα κρατήσει για χρόνια. Μπορεί να κάνει αυτομάτως classy όλα σου τα outfits, μπορεί να “κατεβάσει” τις extravagant επιλογές σου, ή να σε κάνει απόλυτα sexy ακόμα κι αν από πάνω φοράς τα σκισμένα σου jeans και ένα λευκό t-shirt. 

Το να βρεις την ιδανική μαύρη γόβα μπορεί να μοιάζει απλό, όμως ξέρουμε ότι δεν είναι. Ίσως τα κλασικά κομμάτια, εκείνα στα οποία θα βασιστούμε να είναι τα πιο δύσκολα να βρει κανείς, καθώς φέρει το άγχος της επένδυσης. “Πρέπει να πάρω την καλύτερη μαύρη γόβα”, εκείνη με το πιο ποιοτικά υλικά, το διαχρονικό, σχέδιο, την άνετη”. Μην πανικοβάλλεσε! Ψάξαμε εμείς για σενα και βρήκαμε τις καλύτερες κλασικές μαύρες γόβες τις αγοράς.

Δερμάτινη μαύρη γόβα Yves Saint Laurent 

mavri-gova-ysl

Μαύρη γόβα Chanel με kitten heel

mavri-gova-chanel

Σουέτ μαύρη γόβα Jimmy Choo

mavri-gova-jimmy-choo

12ποντη μαύρη γόβα, “So Kate”, Christian Louboutin 

mavri-gova-louboutin

Μαύρη pony skin γόβα, Tsakiris Mallas

mavri-gova-tsakiris

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT