ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World: Ο απόλυτος luxury fashion προορισμός αποκτά ελληνικό άρωμα

Το project που θα αναδείξει το ταλέντο των Ελλήνων σχεδιαστών σε παγκόσμιο κοινό.

Elle 21 Ιουν. 24
ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World: Ο απόλυτος luxury fashion προορισμός αποκτά ελληνικό άρωμα

Σε ένα ονειρικό σκηνικό που έθεσε υψηλά τον πήχη για τα events του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα του project ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World στην Taverna 37 και στην παραλία του FOUR SEASONS Astir Palace, με οικοδέσποινα την Αναστασία Τσουρεκά, όπου άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και των media είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από το νέο κεφάλαιο που έχει έντονο ελληνικό άρωμα.

Luisa World

Πιο αναλυτικά, ο δημοφιλής luxury fashion προορισμός Luisa World ανακοίνωσε το launch του project “ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World”, που σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για τους Έλληνες σχεδιαστές, παρέχοντάς τους μια μοναδική πλατφόρμα για να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ένα παγκόσμιο κοινό. Προσφέροντας προβολή, ευκαιρίες συνεργασίας και καθοδήγησης, η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει να προωθήσει τη μόδα και το design ελληνικής έμπνευσης στην παγκόσμια σκηνή.

Luisa World

Με αποστολή να ενδυναμώσει και να αναδείξει την ελληνική δημιουργικότητα σε παγκόσμια κλίμακα, το καινοτόμο αυτό εγχείρημα υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τα όρια της μόδας, του σχεδιασμού και της χειροτεχνίας. Πιο αναλυτικά, το ΛΟΥΙΖΑ by Luisa World στοχεύει να λειτουργήσει ως ο απόλυτος προορισμός για την πολυτέλεια, τη μόδα και τον πολιτισμό, προσφέροντας μια σχολαστικά επιμελημένη επιλογή από υψηλής ποιότητας χειροποίητες δημιουργίες και εκλεκτά τοπικά ενδύματα. Με έμφαση στον εορτασμό της ελληνικής κληρονομιάς και χειροτεχνίας, υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την κομψότητα.

Luisa World

Κατά τη διάρκεια του event και ύστερα από το dinner, του οποίου το table setting επιμελήθηκε η Χριστιάννα Οικονόμου, δημιουργός του All We See Is The Sea, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα brands του νέου concept LΕVKA, Eileen Pappas & AMPHORA Collection και να δουν ένα μικρό sneak peek των δημιουργιών των Ελλήνων σχεδιαστών.

Luisa World

Luisa World

Φωτογραφίες: Mike Tsitas

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT