Με αυτό το κομμάτι στη συλλογή σου το layering μοιάζει με παιχνίδι και το κρύο με αστείο

Αφήνουμε για λίγο στην άκρη τις πλεκτές, ζεστές ζακέτες και ποντάρουμε σε κάτι πιο stylish που ναι μεν θα μας προστατεύσει από την χαμηλή θερμοκρασία των ημερών αλλά από την άλλη θα χαρίσει και έξτρα πόντους στυλ και κομψότητας στις εμφανίσεις μας. Ο λόγος για τα πλεκτά γιλέκα!

Elle 20 Ιαν. 22
Με αυτό το κομμάτι στη συλλογή σου το layering μοιάζει με παιχνίδι και το κρύο με αστείο
Cover Photo: Jeremy Moeller/Getty Images

Το ξέρουμε! Είναι δύσκολο να αποχωριστείς το πελώριο, γκρι φούτερ μέσα στο οποίο ζούσες τους τελευταίους 2 χειμώνες. Για αυτό δεν θα ξεφύγουμε πολύ από την άνεση. Το κομμάτι για το οποίο θα σου μιλήσουμε αυτή τη σεζόν είναι ζεστό, άνετο, θυμίζει την θαλπωρή του σπιτιού αλλά την ίδια στιγμή έχει και ultra stylish διάσταση. Γιατί φέτος μπορούμε – τουλάχιστον μέχρι ώρας- να ζήσουμε τον χειμώνα και εκτός σπιτιού. Και το όνομα αυτού; Knit γιλέκο!

layering

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Αυτό είναι το πιο hot πλεκτό item της σεζόν! Σε περίπτωση που είχες αμφιβολία δηλαδή… Το είδαμε να πρωταγωνιστεί σε εμβληματικά catwalks, όπως του Dior ή της Prada και η αλήθεια είναι ότι από τότε το έχουμε δει με άλλο μάτι. Το σχέδιό του είναι ιδανικό για όλες όσες αγαπούν το layering, αφού επιτρέπει στην φαντασία μας να καλπάσει. Δεν υπάρχουν κανόνες! Για να το συνδυάσεις σωστά πρέπει να μπεις για τα καλά στο στιλιστικό παιχνίδι. Ας ξεκινήσουμε όμως προσθέτοντας το σωστό knit γιλέκο στα συρτάρια μας. Για δες τα παρακάτω σχέδια.. Είναι τρέλα!

6+1 πλεκτά γιλέκα για άψογο layering μέσα στο χειμώνα:

layering

Πλεκτό γιλέκο με ιδιαίτερα κουμπιά, Ganni.

layering

Πλεκτό γιλέκο με ρόμβους, Sandro.

layering

Πλεκτό γιλέκο με κουμπιά, Mango.

layering

Πλεκτό γιλέκο με ιδιαίτερα κουμπιά, Ganni.

layering

Καρό, πλεκτό γιλέκο, Stradivarius.

layering

Πλεκτό γιλέκο με ιδιαίτερα κουμπιά, Zara.

layering

Oversized, πλεκτό γιλέκο, Monki.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT