Ο απόλυτος Shopping Guide Αγίου Βαλεντίνου με τα πιο όμορφα κοσμήματα

Tην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα κόσμημα θα αποτελεί πάντα το ιδανικό δώρο.

Elle 13 Φεβ. 23
Ο απόλυτος Shopping Guide Αγίου Βαλεντίνου με τα πιο όμορφα κοσμήματα

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ανάσα μακριά και είμαστε σίγουρες πως όλοι και όλες αναζητούν τα ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, άλλωστε, γιορτάζει κάθε μορφή αγάπης, ακόμα και αυτή που έχεις για τον εαυτό σου. Σήμερα, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε τα ιδανικά δώρα, που μπορείς να επενδύσεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου. Πρόκειται για τον απόλυτο Valentine’s Shopping Guide με τα πιο όμορφα κοσμήματα.

Γιατί τα κοσμήματα αποτελούν το κατάλληλο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Έχουμε κάνει λόγο πολλές φορές για τη στιλιστικά αξία των αξεσουάρ. Ολοκληρώνουν όπως κανένα άλλο fashion item μία εμφάνιση, προσθέτοντας όσα της λείπουν. Κομψότητα, πολυτέλεια, χρώμα, ένταση και διαφορετικότητα, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που δίνουν στο outfit. Οι fashionitas ανά τον κόσμο επενδύουν κάθε σεζόν σε αυτά με τα κοσμήματα να κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσα τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allegra Shaw (@allegrashaw)


Βέβαια, τα κοσμήματα πέρα από στιλιστική αξία φέρουν και συναισθηματική. Στη συλλογή των κοσμημάτων μας έχουμε τόσο κομμάτια που έχουμε συνδέσει με πρόσωπα, στιγμές και μέρη όσο και δώρα που κρύβουν έναν χείμαρρο συναισθημάτων. Για αυτό, λοιπόν, και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα κόσμημα θα αποτελεί πάντα το ιδανικό δώρο. Παρακάτω θα βρεις μία ποικιλία με βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια που θα ξετρελάνουν όσους τα δουν.

Τα πιο όμορφα κοσμήματα που θα γίνουν το ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT