Ο οίκος Chanel επιστρέφει στη “βάση” του για τη συλλογή Cruise 2025

Ανακοινώθηκε ο προορισμός και η ημερομηνία της resort συλλογής του γαλλικού οίκου.

Elle 12 Ιαν. 24
Ο οίκος Chanel επιστρέφει στη “βάση” του για τη συλλογή Cruise 2025

Ανέκαθεν, οι cruise συλλογές απέπνεεαν μία ανεμελιά στον τρόπο παρουσίασης και χάρη στα ίδια τα outfits που περιελάμβαναν, από τη στιγμή που οι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα παρακάτω στην έμπνευσή τους, επιλέγοντας ιδιαίτερα venues για τον τόπο διεξαγωγής των σόου. Ο οίκος Chanel αποκάλυψε τα νέα σχέδιά του για την Cruise συλλογή 2025, επιστρέφοντας για τη φετινή χρονιά στη “βάση” του.

Ύστερα το ταξίδι στο Λος Άντζελες που πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά, ο γαλλικός οίκος επέλεξε να γυρίσει στις ρίζες του, αποφασίζοντας να παρουσιάσει την cruise συλλογή στη Μασσαλία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος επιλέγει τη Νότια Γαλλία, αφού μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια η καλλιτεχνική διευθύντρια, Virginie Viard, που ανέλαβε μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld, έχει αξιοποιήσει τις περιοχές του Monte Carlo και του Les Baux-de-Provence. Ωστόσο, η επιλογή της Μασσαλίας είναι πολλά περισσότερα, χάρη στη σύνδεση της περιοχής με τη Βόρεια Αφρική και την open-minded έμπνευση που εδώ και χρόνια χαρίζει σε καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Ειδικότερα, το σόου πρόκειται να “γιορτάσει την ενέργεια και την πολιτισμική ζωντάνια που κάνουν τη Μασσαλία ένα από τα πιο ζωηρά μέρη στην ακτή της Μεσογείου”. 

Όπως έγινε φανερό από τη συλλογή για την Άνοιξη 2024, αλλά και το πρόσφατο Métiers d’Art σόου στο Μάντσεστερ, ο οίκος Chanel έχει βάλει στόχο να προσελκύσει πιο νεανικό κοινό- το οποίο αναμφίβολα επιδεικνύει μία ευαισθησία προς τη διαφορετικότητα- γεγονός που υπογραμμίζεται παράλληλα από την επιλογή της τοποθεσίας για τη νέα Cruise συλλογή.

Πιο αναλυτικά, η παρουσίαση του cruise σόου θα λάβει χώρα στις 2 Μαΐου, με το ένθερμο κοινό του οίκου Chanel να ανυπομονεί για τα νέα σχέδια του luxury brand που δεσμεύεται να εναρμονίζονται απόλυτα με την εποχή του.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT