Οι πιο εντυπωσιακές καμπαρντίνες για τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου

Οι καμπαρντίνες είναι το διαχρονικό μεταβατικό πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Ιφιγένεια Ηλιάδη 27 Αυγ. 23
Οι πιο εντυπωσιακές καμπαρντίνες για τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου

Και αφού μάθαμε ποιο θα είναι το παλτό που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο, δεδομένου ότι παρατηρήσαμε ότι υπήρξε ομοφωνία στις πασαρέλες των οίκων κατά τις Εβδομάδες Μόδας, σειρά έχει να δούμε το επόμενο πανωφόρι που θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Και τι πιο ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο κατά την οποία προβλέπονται βροχές από τις καμπαρντίνες; Όσο κι αν η ιστορία τους δεν είναι τόσο ευχάριστη δεδομένου ότι τις βρίσκουμε για πρώτη φορά στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που κρατούσαν ζεστό τον βρετανικό στρατό, οι καμπαρντίνες κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κοινού, αφήνοντας στο παρελθόν τη δυσάρεστη σύνδεση, χάρη στην εμφάνισή τους σε ταινίες του Hollywood.

Αναμφίβολα, οι Βρετανοί έχουν τα πρωτεία στο διαχρονικό πανωφόρι για τη μεταβατική περίοδο, με τον Thomas Burberry να είναι από τους πρώτους που κατασκεύασαν καμπαρντίνες από αδιάβροχο υλικό, ένα εμβληματικό κομμάτι που μέχρι σήμερα αποτελεί το σήμα κατατεθέν του brand. Σήμερα, η καμπαρντίνα βρίσκεται στη συλλογή κάθε ενημερωμένης fashionista, γι’αυτό άλλωστε αρκετοί οίκοι και brands επενδύουν κάθε χρόνο σε εντυπωσιακές εκδοχές του εν λόγω item.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως αν η καμπαρντίνα απουσιάζει από τη ντουλάπα σου, ίσως είναι καιρός να αποκτήσεις το δημοφιλές κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κατά τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου. Αν πάλι είναι ένα κομμάτι που αγαπάς και εμπιστεύεσαι χρόνια, ίσως για σένα ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις το look σου με μία καινούρια καμπαρντίνα σύμφωνα με τα τρέχοντα trends. Προκειμένου να σε διευκολύνουμε στην αγορά σου, συγκεντρώσαμε τις καμπαρντίνες που έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει και σας τις παρουσιάζουμε.

9 καμπαρντίνες για τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου

Καμπαρντίνα Kensington Heritage, BURBERRY

καμπαρντίνες

Σταυρωτή καμπαρντίνα, H&M

καμπαρντίνες

Καμπαρντίνα χωρίς μανίκια, JW ANDERSON

καμπαρντίνες

Δερμάτινη καμπαρντίνα “Rennie”, KHAITE

καμπαρντίνες

Καμπαρντίνα Dorian, CELINE

καμπαρντίνες

Καμπαρντίνα, ZARA

καμπαρντίνες

Διάφανη καμπαρντίνα, KIM x DOLCE & GABBANA

καμπαρντίνες

Καμπαρντίνα από denim, BLUMARINE

καμπαρντίνες

Καμπαρντίνα με δερμάτινο εφέ, MANGO

καμπαρντίνες

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: