Οι Σκανδιναβές ξέρουν! Αυτό είναι τo fashion item που δεν αποχωρίζονται χειμώνα και άνοιξη

Η στιλιστική επιλογή των Σκανδιναβών που ίσως πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

Elle 03 Μαρ. 24
Οι Σκανδιναβές ξέρουν! Αυτό είναι τo fashion item που δεν αποχωρίζονται χειμώνα και άνοιξη

Οι Σκανδιναβές δεν βρίσκονται τυχαία στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο και μάλιστα τυχαίνει να ξεχωρίζουν για τις επιλογές που κάνουν τον χειμώνα και την άνοιξη. Μοιάζει να έχουν βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε πρακτικότητα και κομψή αισθητική, με αποτέλεσμα οι συνδυασμοί που πραγματοποιούν να είναι πέρα για πέρα θελκτικοί. Το κλειδί βρίσκεται στο ότι είναι περισσότερο θέμα attitude, καταφέρνοντας να αναδείξουν καθετί που φορούν. Η λέξη coolness περιγράφει κάθε look τους και είναι κατανοητό να θέλουμε να ενσωματώσουμε στο στιλ μας τα items που επιλέγουν.

Ένα από τα items που δεν αποχωρίζονται χειμώνα, αλλά ούτε άνοιξη, αφού οι Σκανδιναβές βάζουν συχνά την πρακτικότητα πάνω από τους κανόνες της μόδας, – καταφέρνοντας ωστόσο να πραγματοποιήσουν ένα stylish αποτέλεσμα- είναι τα sneakers. Δεδομένου ότι ο διαδεδομένος τρόπος μετακίνησης είναι το ποδήλατο, τα sneakers βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση με τις επιλογές τους σε παπούτσια. Από την άλλη, το περπάτημα επίσης έχει αρκετούς υποστηρικτές, πράγμα που σημαίνει πως τα sneakers ξανά κερδίζουν στη “μάχη” ανάμεσα στα παπούτσια.

Και πέρα από τα casual looks τους, οι Σκανδιναβές δεν παραλείπουν να συνδυάσουν τα sneakers τους με πιο επίσημα outfits, δημιουργώντας απροσδόκητους cool συνδυασμούς. Φορώντας τα πιο ζεστά τους ρούχα και τις cozy κάλτσες τους, οι Σκανδιναβές βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν τα sneakers το it-παπούτσι και για τον χειμώνα.

Προκειμένου να σε βοηθήσουμε να βάλεις πιο ενεργά τα sneakers στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου, δημιουργήσαμε ένα moodboard με τις εμφανίσεις που μπορείς να αντιγράψεις, “κλέβοντας” μία σελίδα από το style manual των Σκανδιναβών.

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

Σκανδιναβές

 

Φωτογραφίες: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: