Οι οίκος Cartier προσθέτει στη συλλογή γυαλιών ηλίου, Première de Cartier, δύο νέα συναρπαστικά μοντέλα

Δημιουργημένα από ξεχωριστά υλικά, αυτά τα δύο μοντέλα έρχονται για να συμπληρώσουν την iconic συλλογή γυαλιών ηλίου, Première de Cartier.

Elle 25 Ιαν. 23
Οι οίκος Cartier προσθέτει στη συλλογή γυαλιών ηλίου, Première de Cartier, δύο νέα συναρπαστικά μοντέλα

Ο Cartier αποκαλύπτει δύο νέα μοντέλα γυαλιών ηλίου Première de Cartier από πολυτελείς υφές και με εμβληματικές λεπτομέρειες που φανερώνουν την απαράμιλλη τεχνογνωσία του Οίκου και την έμφασή του στη λεπτομέρεια.

Η χρήση αυτών των εκλεκτών υλικών εισήχθη για πρώτη φορά στον κόσμο του Οίκου Cartier το 1992, με το λανσάρισμα μιας πρωτοποριακής συλλογής φτιαγμένης από ξύλο, συλλογή που καθιερώθηκε και εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη συγκεκριμένη συλλογή απαιτούν χειρισμό υψηλής ακριβείας δίνοντας τον τόνο για μια μοναδική αλληλεπίδραση και αρμονία μεταξύ κομψότητας και δεξιοτεχνίας. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά εκφράζονται εξαιρετικά στα νέα μοντέλα Première de Cartier που χαρακτηρίζονται από σύγχρονα σχήματα σε ζωντανούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Οι γεωμετρικές κατασκευές συνδυάζουν τη λάμψη των μεταλλικών στοιχείων με τους ξύλινους ή κοκάλινους βραχίονες, τόσο σε κλασσικές όσο και σε πιο ζωηρές αποχρώσεις όπως το κόκκινο ξύλο bolivar, το ξύλο ιταλικής λεύκας και μαύρο ή λευκό κέρατο.

Κάθε μοντέλο είναι διακοσμημένο με τον συνδυασμό των εμβληματικών μοτίβων Gordon και C de Cartier, ενώ οι βραχίονες φιλοξενούν το έμβλημα Double C décor.

 

Cartier

CTO362S

Στενά ορθογώνια γυαλιά ηλίου με τους φακούς χωρίς πλαίσιο και τους βραχίονες από ξύλο ή κόκκαλο.

Cartier

 

CTO363S

Ο τετράγωνος σκελετός είναι διακοσμημένος με τα εμβληματικά μοτίβα C décor και Gordon και με ένα μεταλλικό ντεκόρ που φιλοξενεί την υπογραφή Double C décor στους βραχίονες από ξύλο ή κέρατο.

 

H συλλογή Première de Cartier διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την
Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT