Ουδέτερες αποχρώσεις: Μάθε πώς θα τις κάνεις πρωταγωνιστή του κάθε σου outfit

Αν λατρεύεις τις ουδέτερες αποχρώσεις, αυτά τα looks είναι ιδανικά για εσένα.

Elle 31 Ιαν. 23
Ουδέτερες αποχρώσεις: Μάθε πώς θα τις κάνεις πρωταγωνιστή του κάθε σου outfit

Τα χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση μας. Κάθε ένα φέρει κάτι διαφορετικό στο σύνολο και εμπνέει διαφορετικά συναισθήματα. Για παράδειγμα, τα έντονα χρώματα και οι pop αποχρώσεις έχουν συνδυαστεί με τα συναισθήματα της χαράς και του πάθους, ενώ τα σκουρόχρωμα με τα αντίθετα τους. Ωστόσο, σήμερα θα εστιάσουμε στις ουδέτερες αποχρώσεις, το sweet spot των μινιμαλιστών και των περισσότερων fashionistas. Τα ουδέτερα χρώματα, άλλωστε, αποτελούν ένα ειδικό κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας.

Από το μπεζ μέχρι το καφέ και όλες τις ενδιάμεσες εκφάνσεις τους, τα nudes έχουν κάτι το ιδιαίτερο στο styling. Έχουν συνδεθεί με την κομψότητα, την αριστοκρατία, την καθαρότητα και την επιβλητικότητα. Μεταξύ τους συνδυάζονται απολύτως αρμονικά, ενώ έχουν μία αδιαμφισβήτητη ευελιξία και μπορούν να προσαρμοστούν πραγματικά σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, είναι πολύ ενδιαφέρον ο συνδυασμός των πιο ανοιχτών με τους σκουρόχρωμους ουδέτερους τόνους, όπως το καφέ με το cream, καθώς δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις τονίζοντας μέχρι και τη σιλουέτα. Με τέτοια χρώματα μπορείς να κάνεις στιλιστικό ”contouring”.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις, επίσης, δεν έχουν κανένα ”ταμπελάκι” σεζόν, αφού δεν ανήκουν αποκλειστικά στο καλοκαίρι και δεν εμφανίζονται μονάχα στα χειμωνιάτικα σύνολα. Η ευελιξία, η απλότητα και η κομψότητα που τις χαρακτηρίζει τις κάνουν ιδανικές για τις εμφανίσεις τόσο των fashionistas ανά τον κόσμο όσο και για τα σύνολα επιφανών προσωπικοτήτων της πολιτικής σκηνής και των βασιλικών οικογενειών.

Για όλους αυτούς τους λόγους συγκεντρώσαμε παρακάτω 10 σύνολα με πρωταγωνιστές τις ουδέτερες αποχρώσεις που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη. Plus, θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT