Τα παντελόνια με αυτή τη λεπτομέρεια σε κάνουν να δείχνεις δύο μέτρα (αν είσαι ήδη, τότε τρία)

Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να δώσει εντελώς άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας και τα κορίτσια που παίζουν τις τελευταίες τάσεις στα δάχτυλα το ξέρουν καλά αυτό. Το τελευταίο διάστημα το trend που φαίνεται ότι λατρεύουν δεν είναι άλλο από τα splint front trousers.

Τα παντελόνια με αυτή τη λεπτομέρεια σε κάνουν να δείχνεις δύο μέτρα (αν είσαι ήδη, τότε τρία)

Όταν πρόκειται για νέες τάσεις και micro-trends που αναμένεται να κάνουν θραύση, τα Instagram accounts των μεγαλύτερων influencers είναι η καλύτερη πηγή πληροφοριών. Ξέρουν τι θα φορεθεί κάθε σεζόν πολύ πριν γίνουν παγκόσμιες τάσεις και εντάσσουν τα trends στα looks τους με απόλυτη επιτυχία δίνοντας και σε εμάς ιδέες καθημερινού styling.

Έτσι και με προσεκτική ανάλυση των τελευταίων εμφανίσεων τους εντοπίσαμε μια τάση που όλες αγαπούν, μια τάση που μπορεί να θεωρείται λεπτομέρεια αλλά έχει τη δυνατότητα να απογειώσει τα outfits μας. Δεν είναι κάτι που μόλις γεννήθηκε, ψέματα δεν θα πούμε. Είναι όμως κάτι που έχει δυναμική. Κάτι που βλέπουμε παντού την τελευταία χρονιά.

Ο λόγος για τα split front trousers, δηλαδή τα παντελόνια με σκίσιμο στο μπατζάκι. Το στυλ αυτό έκανε αρχικά την εμφάνισή του στο ντεφιλέ της Victoria Beckham, πριν μερικές σεζόν, και έκτοτε το συναντάμε στα σύνολα των πιο ενημερωμένων fashion girls: από την avant-garde αισθητική της Evangelie Smyrniotaki μέχρι την Parisian-inspired γκαρνταρόμπα της Camille Charriere. Εσύ θα ακολουθήσεις το παράδειγμά τους;

παντελόνια

παντελόνια

παντελόνια

Φώτο: sylviemus_

παντελόνια

Φώτο: ropesofholland

παντελόνια

παντελόνια

Φώτο: weworewhat

5 παντελόνια για να υιοθετήσεις το micro trend:

Εικόνα 1 του ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ από Zara

Υφασμάτινο, ψηλόμεσο παντελόνι, Zara.

παντελόνια

Υφασμάτινο παντελόνι, The Attico.

παντελόνια

Παντελόνι, Mugler.

Εικόνα 6 του ΚΟΛΑΝ ΡΙΜΠ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ από Zara
Κολάν ριμπ, Zara.

παντελόνια

Wide-leg παντελόνι με logo, Off-White.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: