Πώς θα καταλάβεις πότε είναι η σωστή στιγμή να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου;

Τα 4 σημάδια που σου δείχνουν ότι έχει έρθει η ώρα για shopping.

Elle 26 Οκτ. 22
Πώς θα καταλάβεις πότε είναι η σωστή στιγμή να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου;

Κεντρική φωτογραφία: Istockphoto

“Τι θα φορέσω σήμερα; / Δεν έχω τίποτα να φορέσω / Δεν έχω κάτι κατάλληλο για την περίσταση”. Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που έχουμε πει κατά καιρούς οι περισσότερες γυναίκες. Κάποιες φορές υποδηλώνουν πως απλώς δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση ή κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα για κάποιο look. Κάποιες άλλες φορές όμως, το “δεν έχω τίποτα να φορέσω” είναι η ένδειξη πως χρειάζεται να ανανεώσεις άμεσα τη γκαρνταρόμπα σου. Εάν λοιπόν, νιώθεις έντονα αυτό το συναίσθημα την τελευταία περίοδο ή έχεις παρατηρήσει κάποια από τις παρακάτω ενδείξεις σημαίνει πως έχει φτάσει η στιγμή να κάνεις μία βόλτα στα καταστήματα ή μερικά clicks σε e-shops.

Γεμάτη ντουλάπα-Λίγη έμπνευση

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως μία ντουλάπα γεμάτη από ρούχα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα βρίσκεις αμέσως τι θα φορέσεις για την εκάστοτε περίσταση. Αντιθέτως αυτό είναι το πρώτο σημάδι που πρέπει να σε προβληματίσει. Εάν κάθε φορά που προσπαθείς να ντυθείς, ανοίγεις τη ντουλάπα που είναι πλημμυρισμένη από ρούχα, αλλά χρειάζεσαι μισή ώρα μέχρι να βρεις τι θα φορέσεις σημαίνει πως τα ρούχα σου δεν σε αντιπροσωπεύουν. Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να κάνεις εκκαθάριση και να ξεκινήσεις το shopping.

Ρούχα σε λάθος νούμερο

Ένα ακόμα σημάδι πως ήρθε η στιγμή για να κάνεις refresh στη ντουλάπα και στο στιλ σου είναι εάν τα ρούχα σου είναι σε λάθος νούμερο. Εάν δηλαδή αποφασίζεις να φορέσεις ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι και συνειδητοποιείς πως δεν είναι στο σωστό νούμερο, σημαίνει πως πρέπει να βγεις μία βόλτα στα καταστήματα.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: