7 πουλόβερ Zara γιατί και η καραντίνα θέλει στυλ

Το on-line shopping συνεχίζεται, οπότε πρέπει σίγουρα να δεις αυτά τα απίστευτα απαλά πλεκτά Zara, γιατί θα σου γίνουν απαραίτητα και τώρα, αλλά και μετά την καραντίνα.

Elle 16 Νοε. 20
7 πουλόβερ Zara γιατί και η καραντίνα θέλει στυλ

Πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους τα πουλόβερ είναι πάντα απαραίτητα και αυτή τη στιγμή ίσως είναι και η μόνη αγορά που αξίζει να κάνεις, αφού θα τα φοράς και στο σπίτι όσο διαρκεί η καραντίνα, και έξω όταν βγαίνεις για τις απαραίτητες αγορές, ενώ θα συνεχίσεις να τα απολαμβάνεις και όλο το χειμώνα. Όσο τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, υπάρχει φυσικά και το online shopping. Αυτή τη δουλειά την κάναμε εμείς για εσένα και έτσι επιλέξαμε τα ωραιότερα πλεκτά πουλόβερ σε σούπερ οικονομικές τιμές από τα Zara. Έχουν απίστευτα απαλή υφή, αγκαλιάζουν το σώμα σαν χάδι και εμείς μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δεν θα τα βγάζουμε από πάνω μας όλες αυτές τις μέρες, οπότε σίγουρα αξίζουν μια θέση στο καλάθι σου.

Κάνε κλικ για τα ωραιότερα Zara πουλόβερ του χειμώνα

Πουλόβερ γαλάζιο, Zara.

Πουλόβερ με κόψιμο, Zara.

Πουλόβερ με ρίγες, Zara.

Πουλόβερ στο χρώμα της ελιάς, Zara.

Ζακάρ πουλόβερ, Zara.

Πουλόβερ ζιβάγκο, Zara.

Για όσες θέλουν το κάτι παραπάνω, υπάρχουν και τα κασμιρένια πουλόβερ, με την απίστευτα απαλή υφή και τη μοναδική ποιότητα.

Cashmere Jumper: Αφού θα μείνεις που θα μείνεις μέσα, τουλάχιστον κάν’το σωστά!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: