Τα άνετα slides που θα αναβαθμίσουν όλα σου τα βραδινά looks

To fashion item που θα απογειώσει όλα τα looks.

Elle 31 Ιουλ. 23
Τα άνετα slides που θα αναβαθμίσουν όλα σου τα βραδινά looks

Κάθε καλοκαίρι, περισσότερο από τις άλλες εποχές, αισθανόμαστε την ανάγκη να ανανεωθούμε, και ο πιο άμεσος τρόπος είναι αποκτώντας νέα fashion items που θα ανεβάσουν την ψυχολογία μας και θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας. Επενδύοντας σε νέα κομμάτια είτε είναι κομμάτια – κλειδιά είτε είναι κομμάτια που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε ένα look, μας δίνεται η ευκαιρία τα νέα αυτά items να τα συνδυάσουμε με τα κομμάτια που ήδη έχουμε στη συλλογή μας δημιουργώντας έτσι νέους, ανανεωμένους και επίκαιρους συνδυασμούς.

Αναμφίβολα, όπως τα fashion items που επιλέγουμε να φορέσουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του στιλ μας, τον ίδιο κύριο ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ όπως οι τσάντες αλλά και τα παπούτσια μας. Το ζευγάρι παπούτσια που θα επιλέξουμε για ένα σύνολο μας μπορεί να καθορίσει και το εάν αυτό το σύνολο έχει καθημερινό ή βραδινό ύφος όπως και το εάν θα ολοκληρώσουμε με επιτυχία ένα look μας ή όχι. Σε πολλές περιπτώσεις σε μία βραδινή εμφάνιση μας επιθυμούμε πέρα από το πως φαινόμαστε, να αισθανόμαστε άνετα, και το ζευγάρι παπούτσια που θα έχουμε επιλέξει μπορεί να καθορίσει απόλυτα την άνεση μας.

Και ενώ μπορεί ένα γυναικείο βραδινό ντύσιμο, στις περισσότερες περιπτώσεις, να ταυτίζεται με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, ακόμα περισσότερες είναι οι περιπτώσεις όπου επιθυμούμε ένα άνετο flat ζευγάρι παπούτσια με το οποίο θα είμαστε άνετες ενώ ταυτόχρονα θα μας εξυπηρετούν στον βραδινό χαρακτήρα που θέλουμε να έχει το outfit μας. Γι’ αυτούς τους λόγους είναι σημαντικό να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας ένα ζευγάρι flats το οποίο θα μπορεί να μας προσφέρει άνεση και βοήθεια στα glam looks μας.

Βρες τα αγαπημένα μας slides και ανακάλυψε περισσότερα στο MissBloom.gr

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: