Τα προσιτά “άσχημα παπούτσια” της Bella Hadid είναι το συνώνυμο της άνεσης

Τα “άσχημα παπούτσια” έχουν πλέον κατακτήσει το footwear και το μοντέλο - trendsetter μας μυεί σε ένα ακόμα άνετο ζευγάρι.

Elle 31 Ιαν. 23
Τα προσιτά “άσχημα παπούτσια” της Bella Hadid είναι το συνώνυμο της άνεσης

Αν διαβάζεις συνεχώς τον όρο “ugly shoes”, δηλαδή “άσχημα παπούτσια” είναι γιατί αποτελούν την τελευταία τάση στο footwear. Φυσικά, τα παπούτσια που κατατάσσονται στην κατηγορία “άσχημα”, δεν είναι ακριβώς αυτό. Κυρίως, είναι απροσδόκητα. Είναι κάτι που δεν έχουμε (ακόμη) συνηθίσει. 

Η νέα προσέγγιση στο footwear

Είναι εμφανές ότι η υποδηματοποιία έχει κάνει μια στροφή σε πιο άνετες, πρωτότυπες, ογκώδης και φουτουριστικές φόρμες που βασίζονται κυρίως στα πρότυπα των sneakers και των γνωστών σε όλους μας “σαμπό” και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Όπως εξελίσσονται τα ενδύματα που φοράμε, έτσι εξελίσσονται και τα παπούτσια και αν έχουμε ανοιχτό μυαλό, θα δούμε ότι οι νέες προτάσεις που βλέπουμε στα catwalks, αλλά κυρίως στο street style έχουν πραγματικά, κάτι να πουν. 

Το κυριότερο; Η άνεση. Η προσέγγιση “form follows function” στα παπούτσια είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και για αυτό οι trendsetters και οι fashionistas αγκαλιάζουν αμέσως όποια φαινομενικά “περίεργη” τάση κάνει την εμφάνισή της στο footwear. 

Εκείνοι που καθορίζουν τα trends

Η τελευταία μας έρχεται από το μοντέλο – trendsetter Bella Hadid. Είναι γνωστό πώς ό,τι επιλέγει να φορέσει η Hadid γίνεται αυτόματα trend κι έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι που φόρεσε σε εμφάνισή της είναι ήδη sold out. Ο λόγος για ένα ζευγάρι ALD Garden Mules – ή αλλιώς όπως τα γνωρίζουμε από τα παιδικά μας χρόνια, σαμπό, με πάτο από φελλό σε κίτρινη απόχρωση. 

ALD Garden Muleάσχημα παπούτσια

Ευτυχώς για όποια θέλει να υιοθετήσει το trend, μπορεί η αγαπημένη απόχρωση της Bella να έχει εξαντληθεί, ωστόσο άλλες τρεις γήινες αποχρώσεις είναι διαθέσιμες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Φαίνεται, πώς το μόνο που έχεις να κάνεις για να πειστείς, είναι να δοκιμάσεις ένα αντίστοιχο ζευγάρι παπούτσια και να διαπιστώσεις πόσο φοβερά άνετα είναι για να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου χωρίς φόβο και με πολύ θάρρος. 

Κεντρική φωτογραφία: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: