Το fashion item που δεν αποχωρίζονται οι Ιταλίδες το καλοκαίρι και πώς να το φορέσεις

Δεν θεωρούνται τυχαία στιλάτες, αφού οι Ιταλίδες ζουν και κινούνται σε μία από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας.

Elle 14 Μαΐ. 24
Το fashion item που δεν αποχωρίζονται οι Ιταλίδες το καλοκαίρι και πώς να το φορέσεις

Κατά γενική ομολογία οι Ιταλίδες βρίσκονται στις γυναίκες με τη μεγαλύτερη αίσθηση της μόδας, δεδομένου ότι μένουν σε μία από τις “fashion γενέτειρες”, αν λάβουμε υπόψη πως οι μεγαλύτεροι οίκοι στον κόσμο έχουν τόπο καταγωγής τους την Ιταλία. Μαζί με τις Γαλλίδες και τις Αγγλίδες, το street style των Ιταλίδων έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με στοιχεία που μπορούμε κι εμείς να υιοθετήσουμε στο στιλ μας για να λάβουμε λίγη από τη λάμψη των stylish αυτών γυναικών. Δεν βρίσκονται τυχαία στο moodboard μας καθώς είναι φανερό πως το στιλ εξυμνάται σε παγκόσμιο επίπεδο από εκατομμύρια γυναίκες που θα ήθελαν να αποκτήσουν το ιταλικό ταμπεραμέντο.

Το fashion item που δεν αποχωρίζονται οι Ιταλίδες

Παρακολουθώντας, λοιπόν, μέσα από τα social media τι είναι εκείνο που λατρεύουν να φορούν οι Ιταλίδες το καλοκαίρι, συμπεραίνουμε πως δεν είναι άλλο από το λευκό πουκάμισο. Δεδομένου ότι το εν λόγω item μπορεί να σου προσφέρει αρκετά looks σε διάφορες περιστάσεις, είναι το ρούχο που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σου. Άλλωστε, έχει την έγκριση των πιο stylish γυναικών στον πλανήτη. Είτε με ένα τζιν, πάνω ή κάτω από φόρεμα, στην παραλία, το λευκό πουκάμισο γίνεται το passpartout fashion item που θα σου χαρίσει άνεση και στιλ, χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα πολύ.

Πώς να το φορέσεις;

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς όπως προαναφέρθηκε το λευκό πουκάμισο είναι η “αφορμή” για να δημιουργήσεις έξυπνα και εμπνευσμένα looks που μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση. Επιπλέον παίζει ρόλο το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το πουκάμισο, που θα σε κατευθύνει για το πού μπορείς να το φορέσεις και πού όχι. Άραγε, πώς το φοράνε οι σύγχρονες Ιταλίδες; Πάρε μία γεύση από το street style των γυναικών που γνωρίζουν καλά από μόδα.

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT