Το πιο hot μοτίβο για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 είναι αυτό που έχεις στη ντουλάπα σου

Το διαχρονικό σχέδιο που θα μείνει για καιρό στη γκαρνταρόμπα σου.

Elle 12 Απρ. 24
Το πιο hot μοτίβο για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 είναι αυτό που έχεις στη ντουλάπα σου

Μπορεί το φλοράλ να είναι απόλυτα συνυφασμένο με την άνοιξη και να επιστρέφει κάθε τέτοια εποχή στην fashion επικαιρότητα, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό. Την περίοδο που διανύουμε ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη γκαρνταρόμπα μας, προκειμένου τα looks μας να είναι συμβατά με τη θερμοκρασία και τη ζωηρή διάθεση. Γνωρίζουμε, λοιπόν, πως ένα ακόμα μοτίβο θα ξεχωρίσει και θα συνοδεύσει τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας και μάλιστα είμαστε πεπεισμένοι πως βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα σου.

Ο λόγος για τις ρίγες που είναι πάντα hot αυτή την περίοδο. Η μαρινιέρα, εξάλλου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ναυτική ζωή και το καλοκαίρι, με τις Γαλλίδες να έχουν τουλάχιστον ένα ριγέ t-shirt στην προσωπική τους συλλογή. Μία διαχρονική επιλογή που για φέτος ανήκει στα trending topics, δεδομένου ότι αρκετοί οίκοι μόδας την ανέδειξαν.

Ειδικότερα, όπως όλα δείχνουν οι κλασικές άσπρες – μπλε ρίγες σαλπάρουν ξανά. Συγκεκριμένα, άγκυρα σήκωσε και ο οίκος Chanel, που άλλωστε, έχει μαζί τους μία δυνατή σχέση, την οποία καθιέρωσε η ίδια η Gabrielle Chanel. Πάρε, λοιπόν, μία γεύση από τις επιλογές των σχεδιαστών, οι οποίοι αποφάσισαν να κρατήσουν μία θέση στις συλλογές τους, για τα κομμάτια που είναι και θα είναι relevant με την εποχή που διανύουμε.

άνοιξη

CHANEL SS24

 

άνοιξη

CHANEL SS24

 

άνοιξη

SCHIAPARELLI SS24

 

άνοιξη

DURAN LANTINK SS24

 

άνοιξη

DURAN LANTINK SS24

Φωτογραφίες: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT