Βρήκαμε πανομοιότυπη crossbody τσάντα σαν την Classic της Celine με 43€

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις μια τσάντα που μοιάζει εκπληκτικά στην κλασική crossbody Celine από γνωστό κατάστημα ρούχων!

Elle 08 Απρ. 23
Βρήκαμε πανομοιότυπη crossbody τσάντα σαν την Classic της Celine με 43€

Αν πούμε ότι δεν ουρλιάξαμε όταν το έπιασε το μάτι μας, θα πούμε ψέματα. Επιτέλους, δεν χρειάζεται πια να χαζεύουμε στο site της Celine την Classic Bag in Box σε αυτό το sensational καμηλό χρώμα και να δακρύζουμε που δεν μπορούμε να την αποκτήσουμε. Τα Marks & Spencer διαθέτουν μία πανομοιότυπη crossbody τσάντα και μάλιστα με 43 ευρώ!

Λίγα πράγματα αγαπάμε περισσότερο από το να βρίσκουμε ένα αντικείμενο εμπνευσμένο από έναν σχεδιαστή σε ένα κατάστημα του βάλαντιού μας. Για αυτό και όταν είδαμε αυτό το cross body τσαντάκι στα Marks & Spencer, το οποίο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με την κλασική τσάντα της Celine, τρίβαμε τα μάτια μας.

Ναι, αυτή η τσάντα της Celine. Την ίδια που έχει κρεμάσει στον ώμο της η Emily Ratajkowski, έχει σφίξει στα χέρια της η Angelina Jolie και την έχει φορέσει ακόμα και η Anne Hathaway. (Στην πραγματικότητα ήταν ο χαρακτήρας της Anne που κρατούσε την τσάντα Celine, καθώς η ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα όταν εντοπίστηκε να κουβαλάει το σχέδιο, αλλά και πάλι).

Αυτή δηλαδή

Τσάντα Meduim Classic Bag in Box, Καμηλό 

mini_crossbody_tsanta_se_kamilo_xrwma_celine

Η εκδοχή των Marks & Spencer από faux δέρμα διαθέτει το ίδιο σχήμα, αναδιπλούμενο πτερύγιο, κλείσιμο με χρυσή αγκράφα και λουράκι. Το χρώμα latte που έχει δεν απέχει επίσης πολύ από την καμηλόχρωμη απόχρωση της Celine. Συνολικά, θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια αρκετά πειστική απομίμηση.

Και είναι αυτή

mini_crossbody_tsanta_se_kamilo_xrwma_marks_and_spencer

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: