Τα ζώδια της ημέρας (01/11)

Ερμής σε τρίγωνο με Δία: Η παρόρμηση της επικοινωνίας θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Elle 01 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (01/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η συμπεριφορά σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους προσμετράται στα πλεονεκτήματά σας. Όταν θέλετε μπορείτε!

Ταύρος

Η μέρα φωτίζει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, με αποτέλεσμα να φαντάζουν όλα γύρω από εσάς ιδανικά. Μην το παρακάνετε όμως και μην ξεπερνάτε τη δική σας κόκκινη γραμμή.

Δίδυμοι

Είναι η περίοδος της επιδίωξης, της κατοχύρωσης δικαιωμάτων, τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία γι αυτό μη φοβηθείτε να προβάλλετε τα πλεονεκτήματά σας.

Καρκίνος

Είναι η περίοδος που έχετε δικαίωμα να ελπίζετε και να επιδιώκετε το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να προβάλλετε τις θέσεις σας.

Λέων

Λειτουργείτε μαγνητικά στο περιβάλλον και έχετε τον τρόπο να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα. Μη φανερώνετε τα μυστικά σας!

Παρθένος

Φροντίστε να προσεγγίσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να θέσετε ακόμα υψηλότερους στόχους, ιδιαίτερα αν διακρίνετε κάποιες ευκαιρίες για αυτό.

Ζυγός

Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ουσιαστικά θέματα και όχι επουσιώδη, να δώσετε έμφαση και προσοχή στις επιθυμίες σας και να βρείτε τον τρόπο να νιώσετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Κυριαρχείτε στις εξελίξεις, αλλά κάποιες μικρές εστίες αντίστασης σας αναγκάζουν σε κάπως ακραία συμπεριφορά. Αισθηματικά αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να σας περιποιηθεί.

Τοξότης

Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σας είναι περίεργες, ιδιαίτερα όταν λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα. Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες όπου χρειάζεται.

Αιγόκερως

Ο ανταγωνισμός με άτομα εξ ίσου ισχυρής προσωπικότητας καλό θα ήταν να παραμεριστεί και να αποφευχθεί. Οικονομικές υποχρεώσεις φαίνεται να κυριαρχούν σήμερα.

Υδροχόος

Η οικογένεια ή τα άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά είναι η καλύτερη επιλογή για σας. Μαζί τους μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε.

Ιχθύες

Επιλέξτε την ήρεμη αντιμετώπιση θεμάτων που σας στεναχωρούν και σας εκνευρίζουν, ενώ στην εργασία, κάποιες εξελίξεις κρίνονται θετικές και θα πρέπει να ανταποκριθείτε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: