Τα ζώδια της ημέρας (02/12)

Ήλιος σε δυσαρμονία με Ουρανό και Ερμής σε αρμονία με Δία: Θέματα επιχειρηματικά και κατασκευαστικά συναντούν δυσκολίες. Το εμπόριο, ο τουρισμός και οι πνευματικές εργασίες έχουν εύνοια.

ELLE Team 02 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (02/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Kριός

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο προσπαθήστε να κινηθείτε προσεκτικά και να ξεπεράσετε, έστω και προσωρινά, κάποια εμπόδια που σας ταλαιπωρούν και σας προβληματίζουν.

Ταύρος

Δραστηριοποιηθείτε και τακτοποιήστε νομικά και επαγγελματικά θέματα, κάντε τις προτάσεις σας και συναντήστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι

Το πιθανότερο είναι ότι μετά την αυριανή έκλειψη θα έχετε κάποιους λόγους να είστε ικανοποιημένοι για την έκβαση ενός επαγγελματικού σας ζητήματος.

Καρκίνος

Ακόμη ένα οικονομικό θέμα που καθυστερούσε αρχίζει τώρα να προωθείται. Στον αισθηματικό τομέα, πολλοί αντιμετωπίζετε προβλήματα τη στιγμή που όλα θα μπορούσαν να εξελίσσονται ικανοποιητικά.

Λέων

Δεχθείτε τις απογοητεύσεις που περιμένετε – μία και τις έχετε προετοιμάσει με την συμπεριφορά σας – και προχωρήστε ύστερα πιο αποφασιστικά για γενική ψυχολογική αναδιοργάνωση.

Παρθένος

Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σας είναι πραγματοποιήσιμα αλλά απαιτούν περισσότερη δουλειά για να επιτύχουν. Κάποιες οικονομικές δυσκολίες είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένετε.

Ζυγός

Φανείτε συντηρητικοί και μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε άσκοπα έξοδα ή βεβιασμένες κινήσεις. Γενικά θα πρέπει να δείξετε υπομονή στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Σκορπιός

Η διάθεση σας δεν θα είναι σπουδαία ενώ συγχρόνως ένα πρόβλημα σχετικό με την εργασία ή το σπίτι σας απασχολεί έντονα. Μην αποφασίζετε οτιδήποτε όταν είστε εκνευρισμένοι.

Τοξότης

Η αυριανή έκλειψη στο ζώδιό σας, επηρεάζει τη διάθεση και δυσκολεύει τα προγράμματά σας. Ας είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Αιγόκερως

Ισχύει και για εσάς η αναβολή αποφάσεων και κινήσεων που διακινδυνεύουν την ομαλή ροή των όσων έχετε δρομολογήσει και προσπαθήσει να επιτύχετε.

Υδροχόος

Προσπαθήστε ώστε ένα θέμα να βρει τη λύση του αλλά μη δεσμευτείτε απέναντι σε τρίτους, ούτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον και την πρόοδό σας.

Ιχθύες

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία στασιμότητα που θα σας βοηθήσει να δείτε τις σχέσεις σας πιο ρεαλιστικά. Φανείτε προσεκτικοί σε αποφάσεις γιατί θα επηρεάσουν τη ζωή σας για αρκετά χρόνια.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: