Τα ζώδια της ημέρας (04/02)

Σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, Εξάγωνο Άρη – Δία , Ερμής στάσιμος: Δύσκολα περιστατικά που η αντίληψη και η γενναιότητα μπορούν να ξεπεράσουν.

Elle 04 Φεβ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (04/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Το διάστημα που ακολουθεί θεωρείται σημαντικό για τα σχέδιά σας για το μέλλον, τα οποία θα πάρουν ευνοϊκότερη τροπή αρκετά σύντομα!

Ταύρος

Μια ξαφνική αλλά σύντομη δόση τύχης θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Φροντίστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Αισθηματικά πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να διαλύσετε κάποια σύννεφα στη σχέση σας, ή να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, οι ελεύθεροι.

Καρκίνος

Κάποιοι δικοί σας λόγοι σάς κάνουν περισσότερο ευέξαπτους από όσο συνήθως. Σκεφτείτε όμως το συμφέρον σας και μη δράτε σπασμωδικά.

Λέων

Δώστε προσοχή ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, ή στα επαγγελματικά σας, καθώς θα μπορέσετε να απαλλαγείτε σταδιακά από παράγοντες που σας δυσκόλευαν.

Παρθένος

Κάποιοι που θα σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σχέδιά σας θα αντιμετωπίσουν το θυμό σας. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και αποτελεσματικοί στη δράση.

Ζυγός

Εξακολουθεί να είναι ρευστό το περιβάλλον γύρω σας, ενώ εσείς δέχεστε είτε ευνοϊκά σχόλια για τη δουλειά σας, είτε προτάσεις για το μέλλον, οι οποίες όμως είναι ακόμα ανολοκλήρωτες.

Σκορπιός

Αισθηματικά αρκεστείτε σε μια βελτιωμένη καθημερινότητα, καθώς φαίνεται πως δεν έχετε διάθεση να επιδιώξετε ούτε ριζικές αλλαγές, ούτε νέο ξεκίνημα με άλλον άνθρωπο στο πλευρό σας.

Τοξότης

Ελέγξτε την καταναλωτική σας διάθεση και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει υποχρεώσεις στις οποίες δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε.

Αιγόκερως

Στα προσωπικά και αισθηματικά σας επιδιώξτε συμβιβασμό και μην ωθείτε τις καταστάσεις σε σημεία που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Οικονομικά έχετε μικρές αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις.

Υδροχόος

Η μέρα προμηνύεται έξοδα και θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού ή οι επαφές σας με το εξωτερικό χρειάζονται αρκετή μελέτη ακόμα.

Ιχθύες

Μια δύσκολη περίοδος στα αισθηματικά σας φαίνεται να τελειώνει κι εσείς αφήνετε πίσω τους προβληματισμούς σας. Στην εργασία, αποφύγετε ευθύνες που δεν είναι δικές σας!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: