Τα ζώδια της ημέρας (06/12)

Ήλιος σε αρμονία με Δία και Άρης σε αρμονία με Πλούτωνα. Οι αντιθέσεις χρειάζονται προσοχή για να ξεπεραστούν και να φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα.

ELLE Team 06 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (06/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ένα δύσκολο περιστατικό στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας υποχρεώσει να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις αλλά και μερικές τακτικές.  

Ταύρος

Τα όποια αναπάντεχα περιστατικά δεν πρέπει να σας απογοητεύσουν αφού έρχονται για να σας αφυπνίσουν και για να μπορέσετε να δείτε καθαρά την πραγματικότητα. Κινηθείτε μεθοδικά.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, αλλά αποφύγετε να θίξετε ευαίσθητα σημεία των άλλων ανθρώπων. Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας!

Καρκίνος

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και τα επεισόδια δεν θα λείψουν. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί στη διαχείρισή σας!

Λέων

Αυτά που θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον και δεν θα είναι τόσο ευχάριστα, θα επηρεάσουν τη διάθεση και τα σχέδιά σας, αισθητά!

Παρθένος

Θα σας ανατεθούν δουλειές αλλά χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις, στις συνεννοήσεις, στις σχέσεις καθώς η περίοδος δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας.

Ζυγός

Οι γενικότερες καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σας δεν εξαρτώνται από εσάς. Μην επωμίζεστε ευθύνες που προκύπτουν από την αδιαφορία εκείνων που τους ανήκουν.

Σκορπιός

Είσαστε οι πιο εκτεθειμένοι τις επόμενες ημέρες, σε ταλαιπωρίες και σε αιφνίδιες ανατροπές καταστάσεων  και αυτό οφείλεται κυρίως στις φιλοδοξίες σας, ή στην αλλαγή στάσης των άλλων.

Τοξότης

Προσπαθήστε να μείνετε οχυρωμένοι και ψύχραιμοι, καταπολεμήστε όμως τον φόβο και την νευρικότητα. Μην δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας

Αιγόκερως

Αναπτύξτε και εφαρμόστε  όσο μπορείτε την διπλωματική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε αντιθέσεις και διαφωνίες τόσο στην εργασία, όσο και στο προσωπικό περιβάλλον.

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα τις ημέρες αυτές και το παρασκήνιο γύρω σας, αρκετά επεισοδιακό. Η βοήθεια και η συμπαράσταση από φίλους ή δικούς σας ανθρώπους δεν θα σας λείψει.

Ιχθύες

Ελέγχετε τις παρορμήσεις σας όταν τα γεγονότα προκαλούν την ευθυκρισία σας ή κάποιοι άλλοι υποτιμούν την νοημοσύνη σας. Στον έρωτα φανείτε επιφυλακτικοί.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: