Τα ζώδια της ημέρας (09/01)

Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη, Δίας σε όψη με Πλούτωνα: Μέρα ευεργετική και οικονομικά τυχερή ή διευκολυντική.

Elle 09 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (09/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που η επιθετικότητα των άλλων μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επιτυχία των σχεδίων σας, πράγμα ζωτικό για εσάς. Προσέξτε επίσης την συμπεριφορά σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας.

Ταύρος

Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται για εσάς και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Είναι αλήθεια πως τα οικονομικά σας, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική εικόνα παρουσιάζουν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν θέλετε  να έχετε ουσιαστική βελτίωση στον τομέα αυτόν.

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σας, σας προετοιμάζουν νέες εντάσεις. Βασικά, οι ανάγκες σας αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτικές αλλά νιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής.

Λέων

Θα ήταν καλύτερα να φύγετε από αυτά που σας καταπιέζουν προσπαθώντας να κάνετε κάτι δημιουργικό και μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με απόπειρες σχέσεων που ξέρετε από πριν ότι δεν θα οδηγήσουν, τελικά πουθενά.

Παρθένος

Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε και να προγραμματιστείτε για να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, ώστε να μπούνε τα προβλήματα στο δρόμο για την λύση τους.

Ζυγός

Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις υπερβολές στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα βάλουν τη σχέση σας σε κίνδυνο ρήξης για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι.

Σκορπιός

Η μέρα προσφέρεται για να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό και να διαφοροποιήσετε κάπως  τις συνθήκες της καθημερινότητας σας προς το καλύτερο.

Τοξότης

Μια καινούργια ή κάπως ιδιόρρυθμη γνωριμία θα σας κουράσει αυτό τώρα γιατί πρέπει να προβληματιστείτε για πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ή δεν θέλατε να σκεφτείτε.

Αιγόκερως

Κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε για τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους για να βοηθηθείτε και γιατί όχι  και  να εκτονωθείτε. Βασικά πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας.

Υδροχόος

Σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες.

Ιχθύες

Πολλοί, βρίσκεστε σε υπερένταση και πρακτικά και ψυχολογικά, όμως αυτό οφείλεται στην αναμονή ευχάριστων αλλαγών στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Βοηθήστε με τον τρόπο σας ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: