Τα ζώδια της ημέρας (10/03)

Αλλεπάλληλα γεγονότα θα επηρεάσουν σχέσεις, διαθέσεις και υποθέσεις.

Elle 10 Μαρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (10/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 10 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε την εργασία σας, στις δημόσιες εμφανίσεις σας και στην εν γένει δραστηριότητά σας, έξω! Αποφύγετε απρόοπτα που δεν ελέγχετε!

Ταύρος

Χωρίς να αλλάζει πολύ το κλίμα η μέρα προσφέρεται για μια μικρή ανάπαυλα ή για ένα σύντομο ταξίδι. Φανείτε προσεκτικοί σε μετακινήσεις όμως

Δίδυμοι

Το σπίτι παραμένει το καταφύγιο της ασφάλειας και της ηρεμίας αλλά τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να είστε πολλές ώρες μακριά από αυτό.

Καρκίνος

Μην πιέζετε τον χρόνο και τους ανθρώπους και μην αγνοείτε ότι κυριαρχεί η καθυστέρηση και η επιβράδυνση παντού.

Λέων

Υπάρχει εκδοχή να συναντήσετε ευχάριστους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Άλλοι να τύχετε μιας πρότασης που θα σας δώσει χαρά ή ψυχαγωγία.

Παρθένος

Αρκετοί θα παρασυρθείτε από τον κοινωνικό σας χαρακτήρα για να βρεθείτε κάπου που θα ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα που ως γνωστόν, δημιουργείτε μόνοι σας!

Ζυγός

Η μέρα είναι καλύτερη από τη χθεσινή και περισσότερο ευνοϊκή στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Αποφεύγετε έξυπνα κακοτοπιές, ενώ κάνετε και έξυπνες κινήσεις

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς, ευνοείστε να πετύχετε κάτι ή ν α κατακτήσετε κάποιον. Το μόνο που παραμένει πιεσμένο ή δύσκολο, είναι το οικονομικό.

Τοξότης

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, όπου το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο. Πολλά θα κριθούν από τη δική σας αντίληψη, αντίσταση και τακτική.

Αιγόκερως

Διανύετε αναμφίβολα συμπληγάδες. Από εσάς θα κριθεί αν θα σας γρατζουνίσουν, ή όχι! Η ψυχραιμία και η σιωπή θα σας βοηθήσουν πολύ σε δύσκολες στιγμές.

Υδροχόος

Η διάθεσή σας θα διακυμανθεί αρκετές φορές σήμερα. Η διακύμανση αυτή οφείλεται στην αλλαγή των γεγονότων και των συμπεριφορών των άλλων.

Ιχθύες

Η οικογένεια θα σας καταπιέσει, αλλά ένας φίλος θα σας βοηθήσει. Τολμήστε μια απόδραση από τις υποχρεώσεις σας και αναζητήστε με το ένστικτο, τον τόπο που σας επιτρέπει να περάσετε καλά.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT