Τα ζώδια της ημέρας (11/04)

Ερμής σε όψη με Ποσειδώνα. Η λογική εμποδίζεται από κάποιες ψευδαισθήσεις ενώ η σκέψη χρειάζεται σωστά δεδομένα.

Elle 11 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (11/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Δώστε λίγο χρόνο στα γεγονότα να εξελιχθούν πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις και έχετε κατά νου ότι πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες και να αποφύγετε να εκτεθείτε εκφράζοντας πρώτοι τις μοναδικές σας απόψεις.

Ταύρος

Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας αλλά μην τις εκθέτετε σε ακατάλληλο ακροατήριο. Ιδιαίτερα στα οικονομικά σας, φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αλλά και ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας.

Δίδυμοι

Το περιβάλλον επηρεάζεται περισσότερο από τα φαινόμενα γύρω σας. Φροντίστε να μην εκτεθείτε σε συναισθηματικούς κινδύνους και μετριάστε τη διάθεσή σας για περιπέτεια.

Καρκίνος

Τα πράγματα γύρω σας δεν αλλάζουν προς το παρόν, γεγονός που είναι μάλλον ευνοϊκό για εσάς, γιατί όλα και όλοι λειτουργούν υπό την πίεση των γεγονότων. Κρατήστε τις ισορροπίες στην οικογένεια!

Λέων

Αισθηματικά μην βάζετε περισσότερα θέματα στη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι προσέξτε που στοχεύετε και πως εκφράζετε το ενδιαφέρον σας! Αποφύγετε να εκτεθείτε σε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν!

Παρθένος

Τα παράπονά σας πρέπει να είναι συγκεκριμένα και όχι αόριστα. Επίσης αποφύγετε τις επαναλήψεις και πάρτε αποστάσεις από εκείνους που δεν σας καταλαβαίνουν ή έχουν προσωρινά άλλες προτεραιότητες.

Ζυγός

Ένα οικονομικό ζήτημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, εκεί που το αποτέλεσμα φαίνεται να μην σας εξυπηρετεί. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Αισθηματικά δεν φαίνονται ριζικές αλλαγές μέσα στην εβδομάδα και θα πρέπει να αντέξετε αυτά που δεν σας ικανοποιούν ή σας περιορίζουν σε επαναλήψεις. Προσέξτε μικρές ενοχλήσεις υγείας, ή σχετικά θέματα.

Τοξότης

Πρόκειται για μια περίοδο που πολλά πρόκειται να αλλάξουν. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, αλλά μην αντιδράτε υπερβολικά με αποτέλεσμα να χάνετε το δίκαιό σας!

Αιγόκερως

Ένα είδος ανασφάλειας είναι πιθανόν να σας επηρεάσει ψυχολογικά και να σας αναγκάσει για κάποιο διάστημα να γίνετε εσωστρεφείς. Μην ενδίδετε σε συναισθηματικές πιέσεις σε θέματα που δεν είναι του παρόντος.

Υδροχόος

Αισθηματικά οι νέες γνωριμίες δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, έστω και αν δεχτείτε να κάνετε υπερβολικό κόπο για μικρότερο αποτέλεσμα. Αντέξτε λίγο ακόμα. Χρησιμοποιήστε τις εφεδρικές σας δυνάμεις!

Ιχθύες

Μια δυστοκία σε ένα θέμα που ελπίζατε να λυθεί οριστικά και αφορά σε άτομο της οικογένειας με το οποίο έχετε κοινά οικονομικά ενδιαφέροντα, επηρεάζει τη διάθεσή σας, αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε να σας αποκαρδιώσει.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT