Τα ζώδια της ημέρας (14/11)

Ήλιος τετράγωνο με Δία: Εμπόδια, πιέσεις και διεκδικήσεις ενισχύονται σε ένταση.

ELLE Team 14 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (14/11)
Cover photo: Getty Images

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας αναστατώνει για μια ακόμη φορά. Μπορεί όμως και να σας σώσει από δυσάρεστες εξελίξεις, δεν παύει όμως να λειτουργεί αρνητικά για τον ψυχισμό σας.

Ταύρος

Αισθηματικά είστε αναποφάσιστοι, ιδιαίτερα εσείς που ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα σχέση. Είναι όμως ακόμα νωρίς για να τραβήξετε το σκοινί.

Δίδυμοι

Μείνετε θετικά διακείμενοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να σας στηρίξουν αλλά δυσκολεύονται να το κάνουν! Δείξτε τους εσείς τον τρόπο που θα μπορούσαν να σταθούν στο πλευρό σας!

Καρκίνος

Φροντίστε να είστε ενήμεροι για τις εξελίξεις γύρω σας. Ένας άλλος τομέας που θέλει προσοχή, είναι οι κοινωνικές συναντήσεις, οι οποίες μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις

Λέων

Δείτε καλύτερα το συμφέρον σας από τώρα και στο εξής και μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε αλλαγές και να βάλετε τα πράγματα που σας αφορούν σε άλλη βάση.

Παρθένος

Μέσα από διαφορετικές εξελίξεις θα λειτουργήσουν οι δημιουργικές σας ιδέες. Ξεκινά μια περίοδος με μεγάλη δραστηριότητα γι αυτό προετοιμαστείτε για να αντέξετε.

Ζυγός

Η οικογένεια, το στενό περιβάλλον, οι φίλοι είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν, αλλά μη δέχεστε ανεξέλεγκτα τις συμβουλές τους. Επίσης μην μπερδεύεστε με διλήμματα.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα προκαλεί τις αντιδράσεις σας, αλλά τις περισσότερες φορές θα δείξετε αυτοσυγκράτηση και θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Τοξότης

Γίνεστε και πάλι το κεντρικό πρόσωπο μιας ιστορίας η οποία ταλαιπώρησε τόσο εσάς, αλλά και άλλα πρόσωπα εξ αιτίας παρεξηγήσεων και κρυφών σκοπιμοτήτων.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διέρχεται το ζώδιό σας και να σας ενισχύει, άλλοτε φανερά και άλλοτε αθέατα. Επωφεληθείτε από την παρουσία της και αλλάξτε αυτά που σας ενοχλούν.

Υδροχόος

Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας θα λειτουργήσουν σταδιακά προς όφελός σας. Προς το παρόν αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον.

Ιχθύες

Αισθηματικά η μέρα παρουσιάζει ενδιαφέρον και πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο και την αποφασιστικότητά σας. Τα εμπόδια για τους ελεύθερους δεν είναι υπαρκτά.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: