Τα ζώδια της ημέρας (15/02)

Αντίθεση Σελήνης με Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα. Ισχυρογνωμοσύνη και Αδιαλλαξία θα φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

Elle 15 Φεβ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (15/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Φεβρουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Την περίοδο αυτή θα γίνει δυνατό να εκπληρωθούν πολλές προσδοκίες σας αν εργαστείτε σωστά και εκτιμήσετε ρεαλιστικά ανθρώπους και καταστάσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που οφείλονται και στην δική σας ψυχική κούραση αλλά και σε διάφορα οικονομικά και άλλα προβλήματα μέσα στα οποία θα είναι και οι στεναχώριες ενός καλού φίλου.

Δίδυμοι

Μία καινούργια αισθηματική σχέση μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε αισιόδοξοι. Στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα θα πρέπει να αποφύγετε κάθε τι που θα έβαζε σε κίνδυνο τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Αρκετές δυσκολίες προβλέπονται ακόμη. Φροντίστε να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σας με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η πρόοδος και η διάθεση σας.

Λέων

Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό και για επαγγελματικές επιδιώξεις και συνεργασίες ακόμη και για τα οικονομικά σας που μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε καλύτερα.

Παρθένος

Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθεί να επικρατεί αρκετή ασάφεια. Φανείτε υπομονετικοί στις καθυστερήσεις και οργανώστε σωστά το χρόνο σας ώστε να σας μένουν ώρες για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

Ζυγός

Αρχίζει τώρα μία καινούργια περίοδος όπου θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε τις σωστές κινήσεις για να τακτοποιηθούν επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Ένα οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει κάποια έξαρση αλλά σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Στα ερωτικά σας η κατάσταση δείχνει λίγο καλύτερη

Τοξότης

Φροντίστε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και δείξετε τις ικανότητες σας εκθέτοντας τις απόψεις σας για ένα θέμα που σας απασχολεί από καιρό.

Αιγόκερως

Πρέπει το διάστημα αυτό να προσπαθήσετε να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά και ψύχραιμα και να πάρετε τις αποφάσεις σας χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και υποθέσεις.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σας πρέπει να δραστηριοποιηθείτε. Μην χάνετε καιρό σε άγχη και σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που περιμένουν.

Ιχθύες

Παρά τις γενικές δυσκολίες, τα προβλήματα μπορούν να μπουν στο δρόμο για την λύση τους, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε δραστηριότητα και πολύ σύνεση σε όλες τις συζητήσεις και τις κινήσεις σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: