Τα ζώδια της ημέρας (21/01)

Η Σελήνη σε καλή όψη με Αφροδίτη – Ουρανό: Αρκετή επιτυχία σε ερωτικές και οικογενειακές καταστάσεις.

Elle 21 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (21/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς

Κριός

Είναι μια καλύτερη μέρα μέσα σε ένα γενικότερα συνεχιζόμενο δύσκολο κλίμα. Σας βοηθά να κάνετε αναδιοργάνωση στη ζωή σας και αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή και η καριέρα ή ο επαγγελματικός τομέας είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε. Να αποφύγετε λάθη και τις δύσκολες συνέπειές τους.

Δίδυμοι

Στην οικογενειακή ζωή σας θα υπάρξει αλλαγή και κατά περιόδους αναστάτωση. Πείτε ακριβώς αυτά που εννοείτε και καθόλου περισσότερα, όπως συνηθίζετε σε άλλες περιστάσεις.

Καρκίνος

όσοι κινηθείτε προνοητικά και οργανωμένα θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες, με συνέπεια να είστε πιο ελεύθεροι στην προσωπική σας ζωή.

Λέων

Μια περιουσιακή τακτοποίηση ή μια επαγγελματική πρόταση, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ξεκούραστοι και πιο ασφαλείς για το μέλλον. Συνεχίστε την αθόρυβη, αλλά αποτελεσματική προσπάθεια.

Παρθένος

Η μέρα θα σας βοηθήσει να εξυπηρετηθείτε από άλλους ή από το σύστημα… Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές.

Ζυγός

Ελέγχετε το πείσμα, το θυμό και την ανυπομονησία σας και περιορίστε στο έπακρο την εκδοχή σπασμωδικών αντιδράσεων που μπορούν να έχουν συνέπεια στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Αποφύγετε να προκαλέσετε τους αντιπάλους σας και γενικά να στρέψετε τα πράγματα εναντίον σας. Μην επηρεάζεστε και μην εκθέτετε την οικονομική σας ασφάλεια.

Τοξότης

Η περίοδος θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση με προοπτικές ενώ άλλοι θα κάνετε μια καινούργια επένδυση αξιοποιώντας ένα ταλέντο ή τις γνώσεις που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Η υπομονή είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το διατηρήσετε σε μόνιμη επιστράτευση. Αισθητή θα είναι η βελτίωση στα αισθηματικά σας, ακόμα και με αναπάντεχο τρόπο.

Υδροχόος

Να ξέρετε ότι ένας χωρισμός ή ένα εμπόδιο εξυπηρετεί το δικό σας καλό και αυτό θα φανεί μελλοντικά. Η μέρα, παρά τον επεισοδιακό της χαρακτήρα σας ευνοεί να πάρετε αποφάσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Ιχθύες

Για όσους τα διλλήματα είναι πρακτικά ή επαγγελματικά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην αφήνετε κάτι σίγουρο όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται αν δεν είστε σίγουροι για τις δυνατότητές σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: