Τα ζώδια της ημέρας (21/04)

Άρης σε όψη με Πλούτωνα. Η προνοητικότητα στη δράση οδηγεί σε επιτυχία.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 21 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (21/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες της εποχής, βάζοντας τα δυνατά σας στον επαγγελματικό τομέα. Κερδίστε το χαμένο χρόνο και αφήστε το ένστικτο και την επινοητικότητα σας να σας οδηγήσουν.

Ταύρος

Οι προοπτικές για μια επαγγελματική βελτίωση συνεπάγονται κάποιους αγώνες που είστε σε θέση να δώσετε. Προσπαθήστε να αγαπήσετε περισσότερο την εργασία σας.

Δίδυμοι

Οργανώστε το χρόνο σας και φροντίστε να αναλάβετε κάποιες ευθύνες οι οποίες θα σας δώσουν ηθική ικανοποίηση και παράλληλα θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μια οικονομική βελτίωση.

Καρκίνος

Πολλοί θα χρειαστεί να απασχοληθείτε με τα προβλήματα ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Αφήστε για λίγο τη διάθεσή σας να πρωταγωνιστείτε σε δράματα και δώστε βοήθεια σε εκείνους που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Λέων

Είναι φανερό πως η ζωή σας έχει γίνει λίγο περίπλοκη και πιο δύσκολη εξαιτίας του ανικανοποίητου μιας σχέσης. Ψάξτε τρόπους να αλλάξετε τα ισχύοντα, χωρίς να θίξετε τα δικαιώματά σας.

Παρθένος

Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλύψτε τα νώτα σας και κινηθείτε μεθοδικά. Αισθηματικά καταλαβαίνετε τις δυσκολίες αλλά δεν σας μένει παρά να δείξετε κατανόηση.

Ζυγός

Οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη και αντιμετωπίστε οτιδήποτε προκύψε και μην βιάζεστε να πάρετε ακραίες αποφάσεις, παρά την πίεση που σας ασκεί το περιβάλλον του σπιτιού.

Σκορπιός

Προγραμματίστε τις κινήσεις σας και μην αφήνετε τις εντυπώσεις σας να σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο προτάσεων για νέες συνεργασίες που πρέπει να το διαχειριστείτε έξυπνα.

Τοξότης

Πολλοί αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία που θα αλλάξει τις απόψεις σας για την ζωή. Αφήστε όμως το χρόνο να περάσει προκειμένου να επιβεβαιωθείτε το πόσο αξίζει να την ακολουθήσετε.

Αιγόκερως

Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες και πρωτοβουλίες. Τα οικονομικά σας παραμένουν σε δύσκολη φάση και οι χειρισμοί σας πρέπει να είναι παρά πολύ έξυπνοι.

Υδροχόος

Επικεντρωθείτε στην εργασία σας και διαχειριστείτε όσο προνοητικότερα μπορείτε υποθέσεις που θα προκύψουν. Όσοι φύγετε για το Πάσχα προνοήστε και για τα πρακτικά που αφήνετε πίσω.

Ιχθύες

Το κλίμα της μεγάλης εβδομάδας θα συνεχίσει να είναι ευμετάβλητο και οι διαθέσεις των άλλων συχνά αψυχολόγητες. Θα πρέπει ωστόσο να οργανωθείτε καλύτερα για να αντιμετωπίσετε τα όσα συμβαίνουν.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: