Τα ζώδια της ημέρας (24/03)

Αφροδίτη σε όψη με Ποσειδώνα και Άρης σε όψη με Δία. Το συναίσθημα αυξάνει και η αγωνιστικότητα αποδίδει.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 24 Μαρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (24/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 24 Μαρτίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ευνοούνται περισσότερο οι επαγγελματικές συνεννοήσεις και κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Φροντίστε να είστε συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Αισθηματικά τα νερά εξακολουθούν να είναι θολά αλλά, έχετε κι εσείς μερίδιο της ευθύνης, γι αυτό προσπαθήστε να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους, με τον τρόπο σας.

Δίδυμοι

Ειδήσεις, μετακινήσεις και άλλες ασχολίες χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία εκ μέρους σας. Η καλή οργάνωση θα σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Καρκίνος

Μην αναλώνεστε σε σκέψεις που αυτήν την περίοδο δεν οδηγούν κάπου. Να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις στα θέματα που σας αφορούν!

Λέων

Οι αντιθέσεις στο περιβάλλον σας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν και να σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο του δέοντος συμβιβαστικοί.

Παρθένος

Ασχοληθείτε όμως και με ότι σας ευχαριστεί, επιδιώξτε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης επικοινωνήστε με άτομα που σας γνωρίζουν καλά και σας στηρίζουν διαρκώς.

Ζυγός

Μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή προκύπτουν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες, οι οποίοι θα αποδώσουν αργότερα. Φροντίστε να διαχειριστείτε σωστά μια πηγή εισοδήματος.

Σκορπιός

Κάντε μικρά βήματα προς την κατεύθυνση της οικονομικής σας ασφάλειας, ενώ τα αισθηματικά σας δείχνουν να απομακρύνονται από τις αντιθέσεις των προηγούμενων ημερών

Τοξότης

Οι άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή και την εύνοιά σας. Κρατήστε τις προσωπικές σας απόψεις μόνο για τον εαυτό σας και μην δηλώνετε αντίθετοι με όσα συμβαίνουν γύρω σας!

Αιγόκερως

Παρά τα έκτακτα περιστατικά και την ένταση που υπάρχει γύρω σας, εσείς ξεχωρίστε τις προτεραιότητές σας! Μιλήστε ευχάριστα σε χρήσιμους ανθρώπους

Υδροχόος

Κάποια πρόσφατη, ευνοϊκή, ρύθμιση στις υποθέσεις σας αναπτερώνει το ηθικό σας και βελτιώνει τη διάθεσή σας. Έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον στις ενέργειές σας.

Ιχθύες

Αν το θελήσετε, μπορείτε τώρα να επενδύσετε περισσότερο σε κάποιον άνθρωπο που θεωρείτε αντάξιο, ή ακόμα και καλύτερό σας. Αισθηματικά επιδιώξτε βελτίωση.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: