Τα ζώδια της ημέρας (26/04)

Ήλιος σε όψη με Κρόνο. Η οργανωμένη και λογική δραστηριότητα, αποδίδει.

Elle 26 Απρ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (26/04)

ο ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Μπορείτε να αρχίσετε μια συνεργασία ή να κάνετε μια συμφωνία που θα συνέβαλε στην βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας αυτή την εποχή.

Ταύρος

Μια πρόταση για ένα ταξίδι είναι ενδιαφέρουσα. Εκείνο που δεν σας επιτρέπεται είναι ρίσκα στον έρωτα ή στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Δίδυμοι

Το αύριο απαιτεί από σήμερα ψυχραιμία, πειθαρχία, και ανοχή. Θα υπάρξουν κάποιες σύντομες ευκαιρίες για λύση προβλημάτων αλλά θα υπάρχουν και δυσκολίες στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Καρκίνος

Ζητήστε πίστωση χρόνου ή βρείτε ένα τρόπο να την έχετε.Ο πανικός και θυμός είναι κακοί σύμβουλοι και θα πρέπει να τα κατευνάσετε και τα δύο σήμερα αν δεν θέλετε εκπλήξεις.

Λέων

Οι αντιθέσεις με δικούς σας δεν θα λείψουν αλλά πίσω από αυτές κρύβεται μια σκοπιμότητα για το δικό σας συμφέρον. Παραμείνετε προνοητικοί σε κάθε ενέργεια σας.

Παρθένος

Επιμεληθείτε την διασφάλιση των υποθέσεων σας και φροντίστε την υγεία σας αν υπάρξουν ενοχλήσεις. Μέσα στο γενικότερο θόρυβο της εποχής, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση.

Ζυγός

Βρείτε αντίδοτο για την κούραση που θα αισθανθείτε, μην προβάλετε απαιτήσεις και μην γίνεστε ιδιότροποι με τους συνεργάτες σας.Η πορεία θα προκαλέσει συχνά εκνευρισμούς και κούραση.

Σκορπιός

Προσπαθήστε ώστε οι πρωτοβουλίες κάποιων στην εργασία να μην σας διασπάσουν. Μην οδηγείτε τον εαυτό σας από αντίδραση σε παρορμητικές αποφάσεις που εσείς οι ίδιοι αργότερα θα αναιρέσετε.

Τοξότης

Εξαιρετικά παραγωγικό αλλά νευρικό το διάστημα αυτό. Μεγαλώνει η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας και ανοίγονται νέοι ορίζοντες στα κοινωνικά σας.

Αιγόκερως

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι από εδώ και πέρα. Η περίοδος είναι κατάλληλη να εξοπλιστείτε προκειμένου να καλύψετε τα κενά που είχατε.

Υδροχόος

Υπερασπίστε τα επαγγελματικά σας κεκτημένα και μην εκφράζετε ανοικτά την γνώμη σας όταν δεν συμφωνείτε με ανθρώπους που είναι ισχυρότεροι σας.

Ιχθύες

Αποφύγετε αντιθέσεις στα ερωτικά σας εάν δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι να εισπράξετε το τίμημα τους. Ανεχτείτε λίγο ακόμα τους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT