Τα ζώδια της ημέρας (26/12)

Ήλιος σε αρμονία με Κρόνο και Ερμής σε αρμονία με Ποσειδώνα: Διευκολύνσεις και ευχάριστες στιγμές πληθαίνουν.

Elle 26 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (26/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 26 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η καλή διάθεση είναι στο χέρι σας να επιστρέψει στο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε λίγο περισσότερο και συμπαρασταθείτε σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Ταύρος

Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις που σηματοδοτεί η γιορτινή ατμόσφαιρα που συνεχίζετε. Έχετε χρόνο να περάσετε ευχάριστα πρωί και βράδυ.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και εσείς βρίσκεστε στο στοιχείο σας. Βγείτε από το σπίτι και συναντήστε τους ανθρώπους που δεν μπορέσατε να δείτε χτες.

Καρκίνος

Οι πιο δραστήριοι συνεχίζετε να βρίσκετε αφορμές για να μην έχετε ησυχία. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι ωστόσο θα σας εκφράσουν μερικές τους ανησυχίες.

Λέων

Εστιάστε στα θετικά της ημέρας και μεταθέστε για αργότερα τα δύσκολα. Καθαρίστε τις σκέψεις σας από έγνοιες που έτσι και αλλιώς δεν εφαρμόζουν τώρα.

Παρθένος

Έχετε κάθε λόγο να είστε ικανοποιημένοι, είτε από το πώς κυλάει ο εορταστικός χρόνος, είτε για το πώς έχετε οργανώσει την επόμενη μέρα.

Ζυγός

Το σπίτι, οι αγαπημένοι άνθρωποι, οι δραστηριότητες που σας θέλουν πρωταγωνιστές συνεχίζονται και σήμερα. Απολαύστε όσο μπορείτε!

Σκορπιός

Οι περισσότεροι αναβάλετε για λίγο αργότερα κάποιες ασχολίες ή σχετικές υποχρεώσεις. Σήμερα έχετε διάθεση για ευχάριστες συναναστροφές και ερωτικές περιπέτειες.

Τοξότης

Είναι κάποιες λεπτομέρειες στα γεγονότα που σας κάνουν χαρούμενους. Κάποιοι σκέφτεστε να αλλάξετε γενικά τη στάση σας απέναντι σε ανθρώπους που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας.

Αιγόκερως

Οι περισσότεροι νιώθετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί από εσάς έχετε ιδιαίτερους λόγους να είστε αισιόδοξοι

Υδροχόος

Η διαίσθησή σας προειδοποιεί για τις αλλαγές που έρχονται και είστε ανυπόμονοι για αυτές. Οργανώστε αυτά που θέλετε να συμβούν πιο προσεκτικά!

Ιχθύες

Χαρίστε ευχάριστες στιγμές στον εαυτό και στους αγαπημένους σας. Οι συναισθηματικές προσεγγίσεις της ημέρας θα σας συντροφεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: