Τα ζώδια της ημέρας (28/01)

Ερμής σε παραλληλία με Κόνο: Η σκέψη πρέπει να είναι πρακτική και ρεαλιστική για να αποδώσει.

Elle 28 Ιαν. 22
Τα ζώδια της ημέρας (28/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Ιανουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Είναι αλήθεια πως η δημιουργικότητα σας περνά τώρα μια κάμψη. Η ανασφάλεια σας είναι αρκετά τονισμένη και η ανάγκη ενθάρρυνσης από έναν άνθρωπο είναι κάτι που περιμένετε.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή δίνει μια ώθηση σε υποθέσεις που σας αφορούν και φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Ασχοληθείτε και με προσωπικά θέματα, αλλά με προσοχή, μη θίξετε δύσκολες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Οι μέρες αυτές ενισχύουν την αισθηματική σας καθημερινότητα η οποία όμως θα παρεμποδιστεί από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε.

Καρκίνος

Χωρίς να γίνει τίποτα θεαματικό, η αρχή για την ουσιαστική συνειδητοποίηση της αλλαγής της ζωής σας είναι πια γεγονός. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους.

Λέων

Η διαχείριση των χρημάτων σας γίνεται λίγο καλύτερα ενώ εκκρεμότητες στο στενό περιβάλλον μπορούν να διευθετηθούν και να κλείσουν. Προσέξτε τις υπερβολικές εκτιμήσεις.

Παρθένος

Σε όλη την πορεία του μήνα φροντίστε να συντάξετε ένα πρόγραμμα δράσης και εργασίας στο οποίο να δείξετε συνέπεια. Αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις γνώμες των άλλων.

Ζυγός

Διεκδικήστε μια αγάπη που θέλετε αλλά διακριτικά. Ελέγχετε τι λέτε και τι κάνετε και καταπολεμήστε τις κοινωνικές σας φοβίες ή τα σχετικά σας συμπλέγματα.

Σκορπιός

Η μέρα σας βοηθά να αρχίσετε καινούργια προσπάθεια για αναδιοργάνωση γιατί η προηγούμενη περίοδος σας έβγαλε από το ρυθμό σας.

Τοξότης

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς δίνει μηνύματα για το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε από εδώ και πέρα και άλλο τόσο πώς να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Εκκρεμότητες μπορούν να ταχτοποιηθούν με λίγη καλή προσπάθεια. Συμπτώσεις και επαφές κρύβουν ενδιαφέρον. Προκλήσεις θα σας γίνουν πολλές, αλλά αποφύγετε τις πιο επικίνδυνες.

Υδροχόος

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι κουραστικές αλλά για όσους συντονίσετε έξυπνα τις προσπάθειες σας αποτελεσματικές. Κρατήστε σε επιστράτευση τις εφεδρείες σας.

Ιχθύες

Η αισθηματική σας ζωή αλλά και η επαγγελματική σας καθημερινότητα θα σας απασχολήσει. Μην παραμελείτε ένα οικονομικό πρόβλημα και αποφύγετε έξοδα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT