Τα ζώδια της ημέρας (28/02)

Αφροδίτη σε μικρή αρμονία με τον Ποσειδώνα: Βελτίωση διαθέσεων και συναισθηματικών σχέσεων!

Elle 28 Φεβ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (28/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη των συμφερόντων σας και πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην δουλειά και στην καριέρα σας.

Ταύρος

Συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας και με το περιβάλλον της δουλειάς σας όσοι είχατε ζήσει παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά υπάρχουν μικρές δυσκολίες που μπορεί να διευθετηθούν αν φανείτε ευέλικτοι και επινοητικοί.

Δίδυμοι

Η πολύ δουλειά και η κούραση συνεχίζονται για τους περισσότερους από εσάς. Αξιοποιήστε την προσφορά ενός δικού σας ανθρώπου σε πρακτικό επίπεδο.

Καρκίνος

Η μέρα και μια σχετική πίεση σας κάνει να ριψοκινδυνέψετε στα οικονομικά κάτι που δεν πρέπει. Ελέγχετε κάθε τι γύρω σας.

Λέων

Διώξτε τις απαισιοδοξίες και κάντε μια μεγάλη εκκαθάριση στο παρασκήνιο της ζωής και της δουλειά σας. Σε αυτούς τους χώρους ελλοχεύουν κίνδυνοι και δύσκολοι άνθρωποι.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για λύσεις οικονομικών προβλημάτων ή για βελτίωση εσόδων. Όσοι έχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες θα μπορέσετε να αλλάξετε τις συνθήκες προς το καλύτερο.

Ζυγός

Θα ξεπεράσετε ένα δύσκολο επαγγελματικό δίλημμα, αν δουλέψετε σκληρά, θυσιάζοντας αυτά που σας ευχαριστούν αυτή την εποχή. Τέλος στα οικονομικά θα χρειαστεί να είστε συντηρητικοί και στον αισθηματικό τομέα διαλλακτικοί.

Σκορπιός

Γίνετε πιο κοινωνικοί, διαπραγματευτείτε υποθέσεις που είναι άμεσες και εφοδιαστείτε εκεί που χρειάζεστε ενίσχυση διότι ο επόμενος μήνας θα σας δυσκολέψει αρκετά.

Τοξότης

Η κινητικότητα γύρω σας συνεχίζεται μαζί και οι αναστατώσεις κάθε είδους στην δουλειά σας ή στο σπίτι σας. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με μια αισθηματική προοπτική.

Αιγόκερως

Φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι με τους δικούς σας ανθρώπους, μην επιμένετε σε κάτι που δεν γίνεται προς το παρόν και μην ξοδεύετε χρόνο και χρήματα για την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας σας η οποία μπορεί να αποδειχτεί ασύμφορη στο μέλλον.

Υδροχόος

Μην αναβάλετε την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων διότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο αργότερα και προσπαθήστε να είστε συνεπείς και προσεκτικοί στην εργασία σας. αφήστε χώρο και για τους άλλους.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και τα προνόμια που σας δίνει η κοινωνική σας θέση ή η δουλειά σας. Φροντίστε να μην είστε αντιπαθείς ή οξύθυμοι με ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: